Šta je novo?

Burn-in (ili tako nesto) na FSC notebook ekranu

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Od skora su mi se na notebook ekranu pojavile cudne vertikalne crte, koje nisu deo slike, vec kao da je nesto iza ekrana progorelo do spolja:

screenproblem.jpg

Ima li neko ideju o cemu se radi (nije prljavstina)? Pojuricu da to provere u garanciji, ali cisto da znam sta je u pitanju, ako krenu da vrdaju...

Vidi se na tamnoj povrsini, kada svetlo pada na ekran, cak i kada je potpuno iskljucen.

Poslednja izmena:
Hmm, dobra ideja; tragovi deluju da su tih dimenzija. Ali ih nije moguce obrisati... Ako je stvarno to, onda stvarno ne znam sta da kazem o FSC kvalitetu...

Poslednja izmena:
Ovo je vec cudno: crte na ekranu definitivno imaju raspored tastera, ali samo vertikalnih delova. Takodje, kada se ekran zatvori, postoji oko 2mm razmaka izmedju ekrana i tastature, i nema sanse da se ikako dodiruju (a nikada nije nista stavljano na zatvoren ekran da bi ga toliko iskrivilo da dodje do tastature, sto je mislim nemoguce cak i kada bi to probao).

Sad mi ovo najvise deluje kao da je izazvano toplotom koja je izbijala iz tastature, ali bih onda opet valjda video i horizontalne crte, a ne samo vertikalne?? Vrlo cudno.

Nazad
Vrh Dno