Šta je novo?

Bullet Dodging by - IBM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gx-x

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
720
"ВАШИНГТОН - Екипа из ИБМ-а осмислила је систем за измицање мецима, за који јој је одобрен и патент."

opsirnije:
http://www.rtv.rs/sr_ci/vesti/svet/svet/2009_02_16/vest_113825.jsp

"Реч је о систему у којем спољни уређај надзире подручје, односно прати долазе ли меци. Ако процени да ће метак проћи близу заштићене особе, део система на особи електричном енергијом ће стимулисати мишиће како би се делови тела или цело тело склонили са прорачунате путање метка."

Matrix's modus operandi revamped. :)

sexy :)

Ja mislim da je ovo military grade tehnologija i da nije za pesake i gangstere vec za obucene i izdrzljive :d Mada ko zna.
Najbolje izvadis onaj deciji vazdusni pistolj i opalis na nekog ko to nosi, odelce ga maksimalno iscima :d

Da, a iole spremniji covek bi to lako podneo. :) Koliko ulazu u tu vojnu industriju ne pise nam se dobro. ,)

odavno nisam procitao vecu glupost...amerakanci su od vojne industrije, ratova koji nisu na sopstvenom tlu, ubistava, oruzja, smrti, vojne tehnologije....napravili pop kulturu od svega, mejnstrim...Pogledajte emisije na naucnim kanalima koje su prepune vojnih tehnologija, vojske, oruzja... gde zgodni likovi pricaju o tome kako upravljaju sa kul ratnom masinom super lovcem koji ubija sve u krugu od 2 kilometra fazonu...kul covece...idoli mladih....blah..."amerika, amerika.... gomila klovnova!":smash:

pancir, bre! kakvi elektrošokovi. Ko može da te pomeri za 30 cm ulevo, za jednu nanosekundu, a da ostaneš čitav? Glupost, priča sa linka garant nije dobro protumačena. To ovi naši novinari, što dobijaju zlatne globuse, puštaju mašti na volju...

lol, koja glupost. idesh ulicom, zapuca neko, i sad, govorimo o nanosekundama - pochinju da te udaraju shokovi, pomerash mishice brze od metka, psihichki i fizichki shok u telu su neizrecivi, povecava se luchenje zlezda, povecava se krvni pritisak, povecava se adrenalin. 90% dobijash srchani udar, ili nervni poremecaj. ovih 10% cesh da povredish sam sebe najverovatnije.

ispade bolje da te je metak zvajznuo ...
Baš... a zamisli neko raspali rafalom po tebi... a ti krenes da brejkdensuješ :d

Mislim, Igoritza je u pravu, ovo je neviđena glupost...

Igoritze.. nemas pojma.. sprava je vec napravljena i vidi kako radi:

[youtube]Vh4Kx9IqIZw[/youtube]

Znaci nema elektorsokova i srchki.. pure art!

Poslednja izmena:
Yoyo, kako se zove ovaj film? Jel to ono kad ga trenira opiceni japanac/kinez koji trci po vodi? :))

pancir, bre! kakvi elektrošokovi. Ko može da te pomeri za 30 cm ulevo, za jednu nanosekundu, a da ostaneš čitav? Glupost, priča sa linka garant nije dobro protumačena. To ovi naši novinari, što dobijaju zlatne globuse, puštaju mašti na volju...

:) Vesti se preuzimaju, tj. dobijaju od agencija (fonet, beta, srna...), agencije prevedu i prosledjuju pretplatnicima. "Novinari" dalje smao taj tekst pregledaju, isprave eventualne slovne greske, nesto pomere, presloze i eto ti novinarstvo.

Evo vam sa engadgeta:
http://www.engadget.com/2009/02/14/ibm-patents-bullet-dodging-bionic-armor/

And here we go again, sad kad krene preispitivanje našeg divnog sveta u kome živimo...:D
Sad se kao niko ne loži na vojnu tehniku, cvrc:p

Onaj link za patent, sad pise withdrawn?

Yoyo, kako se zove ovaj film? Jel to ono kad ga trenira opiceni japanac/kinez koji trci po vodi? :))

Film se zove "Remo Williams: The Adventure Begins" i inace je jedno od vecih krivicnih dela u istoriji Holivuda. Scenario za ovo ...cudo... ne znam kako da ga nazovem je radjen po idejama iz serije novela "The Destroyer". Ove novele su nastale krajem '60 i prvih nekoliko desetina su sjajno action/fantasy stivo, da bi nazalost kasnije promenom autora kvalitet istih prilicno degradirao, a Holivud se potrudio da pospe so na ranu ovim 'ostvarenjem' (eto pronasao sam rec).

@ ontopic
Ovo odelo je izum nekog ko je ocigledno prespavao biologiju i fiziku u osnovnoj skoli. U svakom slucaju ako i naprave radeci model ovoga (nemoguce, vidi deo sa osnovnom skolom) napadaci ce vec biti opremljeni prenosnim modelima rail gun-a tako da ce ovo odelo biti beskorisno.

band-773.jpg

Da, a iole spremniji covek bi to lako podneo. :) Koliko ulazu u tu vojnu industriju ne pise nam se dobro. ,)

da nisu ulagali u vojnu industriju danas ne bi imao ove graficke kartice na kojima se igramo ;)

pre ili kasnije sve sidje u siroke narodne mase; mada ne znam zasto bi neko pozeleo da ide na pijacu u ovom odelu :d

inace ceo thread je MEGA LOL! :d

Poslednja izmena:
Немате ви појма :D, све то постоји, видео сам на Дискаверију, Амери имају и роботизоване тенкове, пратеће метке и гранате, и ласерске топове :D

da nisu ulagali u vojnu industriju danas ne bi imao ove graficke kartice na kojima se igramo ;)

pre ili kasnije sve sidje u siroke narodne mase; mada ne znam zasto bi neko pozeleo da ide na pijacu u ovom odelu :d

inace ceo thread je MEGA LOL! :d

Mozda naprave verziju "boss dodger" :d

Немате ви појма :D, све то постоји, видео сам на Дискаверију, Амери имају и роботизоване тенкове, пратеће метке и гранате, и ласерске топове :D

pretpostavljam da si na istom kanalu video i 12.7mm metak koji pravi vrata na kucama :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno