Šta je novo?

Buka ventilatora na visti

voodoons

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
680
Kako da smanjim buku ventilatora u visti?
RivaTuner mi je to odradjivala u XP-u ali u Visti ne postoji taj jezicak kao u XP-u.... drajveri su 158.18 a RivaTuner 2.01 koja bi kao trebala da ima Fan Control...
skinuo sam poslednji nTune sa nVidia sajta i tu imam da kontrolu ventilatora na grafickoj ali iz nekog razloga nece da se pokrece sa sistemom iako sam namestio...

Kako da smanjim buku ventilatora u visti?
RivaTuner mi je to odradjivala u XP-u ali u Visti ne postoji taj jezicak kao u XP-u.... drajveri su 158.18 a RivaTuner 2.01 koja bi kao trebala da ima Fan Control...
skinuo sam poslednji nTune sa nVidia sajta i tu imam da kontrolu ventilatora na grafickoj ali iz nekog razloga nece da se pokrece sa sistemom iako sam namestio...
Kupi colldrive 4 ili aerogate 3 i sam mozes odredjivati brzinu rpm.Oko 20eu je.Nije skupo a ne zezash se sa programom/

bezveze mi da dajem 20e za to, pre cu da dam nekom moju graficku i 20e za pasivca..
ionako mi oc ne treba

zato sam ja svojevremeno uninstalirao vistu😀

Probaj sledece.
Idi na onaj Power User Tab i tamo odaberi RivaTuner.../Fan/currentdevice i stavi recimo sledece vrednosti.
Fanspeed1 19
Fanspeed2 35
Fanspeed3 35.

jel neko u medjuvremenu nasao resenje?

ajde ljudi, nije valjda da nikom ne smeta buka ventilatora na grafici u aero okruzenju?
ne mogu da verujem da ne postoji resenje....

Svi imamo CoolDrive 6 🙂

e blago vama......:d

btw. RivaTuner 2.06 sad odradjuje posao. Ima i low-level fan control a ima i klasican override... jedino sto ne mogu posebno da se podesavaju brzine ventilatora za 2D, low 3D, high 3D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno