Šta je novo?

Bug u Far Cry

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pretpostavljam da je neki bug u igrici. Pustim vodu u onu prostoriju, nakon čega stižem do Valerie. Kako otvroim vrata dobijem novi zadatak "Save Valerie", ali ne znam šta treba da radim. Očekivao sam cut scene, ali ga nema. Druga vrata ne mogu da otvorim, ona mi ništa ne kaže, ništa se ne dešava.
Pretpostavljam da je igra skoro gotova ionako, ali bih ipak voleo da je završim, čisto da ne pokvarim odličan utisak koji sam imao do sada. Ima li neko save poziciju nakon te scene koju bi mogao da mi pošalje ili zna drugo rešenje ovog problema?

To je bag, koji ja iz nekih razloga nisam imao. Ne secam se resenja, ali je vise puta cini mi se spomenut na forumu. Verujem da ce neko vrlo brzo da ti odgovori.

Ono sto ja zelim da ti kazem jer da kraj i nije tako blizu. :) Tek sledi ono najgore. ;)

Isss kolko me je to kostalo muke, igraj nivo iz pocetka...

E ne vredi, deseti put stižem dotle i ništa. Aj nek se neko seti kako se rešava ovaj problem ili mi baci save.
Mada, sad bacih pogled na folder u kome igra čuvaju check pointi i nađoh pozicije Cooler 8 i 9!?! Moj poslednji chekpoint do koga sma stigao je Coller 7, ali nema ni njega ni Cooler 6. What gives? Pretpostavljam da su svi checkpointi već tu, pa da ih igrica na neki način otključava.
Stvarno bi mi žao bilo da je ne završim, ali izgleda da će tako biti. Ko bi sada uklanjao "ono", tražio patch, tražio verziju "onog" za apdejtovanu igru, a možda bi bilo neophodno i sve iznova prelaziti. Šteta.

Ja nisam imao a preso sam igru 2 puta.
Pretrazi malo forum

to je problem kod verzije koja dolazi na cd-ovima,dvd verzija nema tih bolesti

Malo sam kopao, evo šta kaže Ubisoft: softverski bug, leka nema, patch-evi ne rešavaju problem. Skinuo sam devmode cheat, on otključava sve nivoe, pa ću se sa njim zezati kasnije.

I ja imam CD verziju igre (3 CD-a) i nikakvih problema tokom igranja nisam imao.

ne zaglavljuje se uvek i svakome,ali nisam video da se neko zalio na taj problem sa dvd verzijom...

ima dva resenja :
1. da instaliras patch (ali i to moze da nepomogne0
2. da instalirsh cheat-ove i cheat-om samo predjes u sledeci nivo. nista nisi izgubio samo neki glupavi intro tako kazu.

ja sam imao isti problem i jedino je ovo sa cheatom pomoglo!

Ovo mi je napiso, SALE KG i to mi je pomoglo

Evo nekih šifri:
Prekopirajte datoteku DevMode.lua (http://gamedata.box.sk/ _cht/ farcrycheats.zip) u glavni direktorijum igre. Pokrenite igru s parametrom -devmode i tokom igre koristite sledeće tastere za varanja: ’F4’ (prolazak kroz zidove), ’F2’ (prebacivanje na sledeći čekpoint), ’o’ (999 jedinica municije), ’p’ (sve oružje), ’F9’ (snimanje pozicije), ’F10’ (učitavanje pozicije), ’F11’ (dodatne informacije), ’F1’ (prebacuje kameru iz perspektive prvog u pogled u trećem licu i obrnuto), ’BackSpace’ (neuništivost), ’=’ (povećava brzinu), ’-’ (smanjuje brzinu), ’F5’ (podrazumevana brzina).

Pritisnite tildu (’~’) da biste otvorili konzolu i upišite sledeće šifre: give_all_weapons=1 (sve oružje), give_all_ammo=1 (municija), god_mode_count=1 (neuništivost).

a nan koji nacin da pokrenem igru sa tim parametrom kako to da uradim

Taj bug ima i DVD verzija.I meni se to desavalo,igra instalirana sa DVD-a.

Nazad
Vrh Dno