Da li moze da se inicira graficka kartica na racunaru prilikom paljenja kompa, i da se slika viti na TV, a da se ne prikljuci monitor? Rec je o R9000pro na koji bi bio prikopcan neki SONY jedno mesec dana dok ne pazarim monitor.:wave; cheers
Pilence je napisao(la):Da li moze da se inicira graficka kartica na racunaru prilikom paljenja kompa, i da se slika viti na TV, a da se ne prikljuci monitor? Rec je o R9000pro na koji bi bio prikopcan neki SONY jedno mesec dana dok ne pazarim monitor.:wave; cheers
Mali HoBiT je napisao(la):ne moze automatski,probaj da setujes sliku na TV-u,pa ugasis komp,iskopcas monitor,upalis komp i kada nevidis sliku na TV-u znaces da ne moze.
mikis je napisao(la):Jeel? Kako onda ja isključim računar (i monitor), prenesem ga u dnevnu sobu, priključim na TV i _vidim_ sliku?Sa GF4MX440, doduše. Jedino što ta varijanta NIKAKO nije ni za šta drugo osim za gledanje filmova ili igranje igrica. Svaki rad na TV-u umesto monitora je opasno mučenje, ne znam kako misliš da izdržiš mesec dana.
mikis je napisao(la):Jeel? Kako onda ja isključim računar (i monitor), prenesem ga u dnevnu sobu, priključim na TV i _vidim_ sliku?Sa GF4MX440, doduše. Jedino što ta varijanta NIKAKO nije ni za šta drugo osim za gledanje filmova ili igranje igrica. Svaki rad na TV-u umesto monitora je opasno mučenje, ne znam kako misliš da izdržiš mesec dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari