Šta je novo?

Budjenje racunara bez monitora??

Pilence

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2000
Poena
609
Da li moze da se inicira graficka kartica na racunaru prilikom paljenja kompa, i da se slika viti na TV, a da se ne prikljuci monitor? Rec je o R9000pro na koji bi bio prikopcan neki SONY jedno mesec dana dok ne pazarim monitor.:wave; cheers

Pilence je napisao(la):
Da li moze da se inicira graficka kartica na racunaru prilikom paljenja kompa, i da se slika viti na TV, a da se ne prikljuci monitor? Rec je o R9000pro na koji bi bio prikopcan neki SONY jedno mesec dana dok ne pazarim monitor.:wave; cheers

ne moze automatski,probaj da setujes sliku na TV-u,pa ugasis komp,iskopcas monitor,upalis komp i kada nevidis sliku na TV-u znaces da ne moze:D .

pozdrav

Ne mere, to mi je jedino uspelo sa intg voodoo3 na MSI ploci.

Treba da moze, samo stavi da ti je TV primary display i kada se pali comp imaces sliku na TVu. E jedino ako preteras sa rezolicijom ili osvezavanjem neces moci pa ce morati da stavis monitor da bi mogao da namestis sliku. Bar tako pise u uputstvu za moj BBA 7200. Valjda je i za taj tvoj slicno, probaj.

jeste da nije ATI, ali ja sam dobio opisani efekat na MX440 i TV-u . dakle slika samo na ekranu TV-a (i to po preporuci sa tvtool sajta kao proba da li radi video out)

Pozdrav

Re: Re: Budjenje racunara bez monitora??

Mali HoBiT je napisao(la):
ne moze automatski,probaj da setujes sliku na TV-u,pa ugasis komp,iskopcas monitor,upalis komp i kada nevidis sliku na TV-u znaces da ne moze:D .

Jeel? Kako onda ja isključim računar (i monitor), prenesem ga u dnevnu sobu, priključim na TV i _vidim_ sliku? :) Sa GF4MX440, doduše. Jedino što ta varijanta NIKAKO nije ni za šta drugo osim za gledanje filmova ili igranje igrica. Svaki rad na TV-u umesto monitora je opasno mučenje, ne znam kako misliš da izdržiš mesec dana.

Re: Re: Re: Budjenje racunara bez monitora??

mikis je napisao(la):
Jeel? Kako onda ja isključim računar (i monitor), prenesem ga u dnevnu sobu, priključim na TV i _vidim_ sliku? :) Sa GF4MX440, doduše. Jedino što ta varijanta NIKAKO nije ni za šta drugo osim za gledanje filmova ili igranje igrica. Svaki rad na TV-u umesto monitora je opasno mučenje, ne znam kako misliš da izdržiš mesec dana.

Jedino što ta varijanta NIKAKO nije ni za šta drugo osim za GLEDANJE FILMOVA I IGRANJE IGRICA.
BAS TAKO!!! PA RASPUST CE LJUDI.(D) cheers

Re: Re: Re: Budjenje racunara bez monitora??

mikis je napisao(la):

pa moci ce i ATI-jeve karte sa odgovarajucim softverom,kada ga napisu:D

Nazad
Vrh Dno