Šta je novo?

'budget' gf 8x kartice

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Kad se ocekuje dolazak nekih prihvatljivijih gf serije 8, jer za sad 8800gtx, i 8800gts su preskupe vecini ljudi, a prelazak na dx10 je neminovan. Da li postoje neke najave za neke 'budget' modele, koji ce moci da pristojno tjeraju dx10 igre, a da im cijena ne bude 450-500 eura. Da li cemo morat' cekat' ljeto, tj. godinu dana od pojave najjacih modela, kao sto je bilo slicno sa serijom 7.

Prije pola godine sam uzeo 7600gs, tj. dok se pojavila, i za sad tjera sve ok, a i ne igram se puno nesto (tj. ne igram nista :d , apstinencija) , i bedak mi je sad uzimat neku dx9 kartu zbog neke igre koja mi se (ili ako mi se) svidi.

pazi , najlakse je uvek da se osakate GPUovi da imaju manje pipelinea, a opet s druge strane deluje mi glupo da se sakati 8800... Microsoft nas je posteno zeznuo sa DX10kom i vistom, kanda cemo morati da pljunemo brdo para zbog toga...

ni 7900GTX SLI ne pomaze kod DX10 :)

@Slaven:

pa verovatno tamo posle NG, negde kraj januara najave isl. pa u februaru martu kartice...Posle zvanicnog izlaska Viste se moze ocekivati siroka/sira ponuda.

Kad se ocekuje dolazak nekih prihvatljivijih gf serije 8, jer za sad 8800gtx, i 8800gts su preskupe vecini ljudi, a prelazak na dx10 je neminovan. Da li postoje neke najave za neke 'budget' modele, koji ce moci da pristojno tjeraju dx10 igre, a da im cijena ne bude 450-500 eura. Da li cemo morat' cekat' ljeto, tj. godinu dana od pojave najjacih modela, kao sto je bilo slicno sa serijom 7.

Prije pola godine sam uzeo 7600gs, tj. dok se pojavila, i za sad tjera sve ok, a i ne igram se puno nesto (tj. ne igram nista :d , apstinencija) , i bedak mi je sad uzimat neku dx9 kartu zbog neke igre koja mi se (ili ako mi se) svidi.
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12066

Samo treba redovno chitati bench vesti :type:

Vrh Dno