Šta je novo?

Budget DVD\DivX player - pomoc

spity

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
301
Namerio sam se da kupim neki od DVD player-a, mrzi me vise da buljim u monitor, a i neprakticno je kad gledas u drustvu filmove.

Potrebno
-da pusta, jelte, DivX, jer ce mu to biti i primarna namena
-ucitavanje fontova po zelji, tj da nije istog imena kao i avi
-relativno pouzdano citanje raznih diskova (Princo,Verbatim... CD-R\CD-RW\DVD-R...)
-eventualna mogucnost zuma po vertikali (za mene je najoptimalniji pregled u 16:9 (1.77) formatu slike, mrzim 2.375 format i sl., znaci ne pan&scan sa odsecanjem vertikalnih delova, vec odredjena "deformacija" slike), ali ovo je manje bitno

Problem - Imam 100e na raspolaganju, pa sam se razmisljao izmedju:
1)Triotec DXM-1000
2)SkyVision IP966
3)Stylandia DVD-8899

ili mozda nesto cetvrto u tom cenovnom rangu.

'Ajde pomoc, utisci i misljenja svih dobrih ljudi sa foruma :)

Pioneer DV380 je bolji od sva tri playera, a i sada je ispod 100 , a on ispunjava sve navedene uslove i nije NONAME kao nabrojani playeri
Pozdrav

Gde ima da se kupi Pioneer dv380 ispod 100 eura, a da nisu oglasi?

Xwave 9200, odlican je. Neki lik ga je nudio u oglasima za 6300din

Da li je neko imao prilike da malo istestira "Philips"3010,i da li je on zamena za 630?U Metrou trenutno moze da se uzme po simpatichnoj ceni od priblizno 6400 dindzi.

mister Mrva je napisao(la):
Xwave 9200, odlican je. Neki lik ga je nudio u oglasima za 6300din
Jos jedan glas za 9200.UBICA JE!
Jedino bi trebao da se flesuje zadjnim firmware-om ako je potrebno(ako ima sitna slova,mp3 filenames se ne vide cela,cita samo .srt prevod-ukratko-znaci starog firmware-a).Posle flesovanja radi kao zmaj i cita sve zivo-provereno ;)
Jedino nema radio.
U radnjama moze da se nadje za 6500 din.
Pozdrav ,)

vbraca je napisao(la):
Gde ima da se kupi Pioneer dv380 ispod 100 eura, a da nisu oglasi?
Juche sam ga video u omrazenoj prodavnici (da ne ispadne reklama)koja sadrzi ime Glavnog grada i elektronike na pochetku Bulevara...cena je 8200.manje- vishe.

ZoNi je napisao(la):
em2000, cita li 9200 titlove, ako su snimljeni u drugom folderu, tj. ako nisu u istom folderu i film i prevod?
Nikad nisam probao,uvek sam rezao par filma -u folderu i titl i film.
Mada na ovom linku pise:
"Titlovi više ne moraju da imaju isti naziv kao i film ali moraju biti u istom direktorijumu. Takođe ekstenzija titla mora da odgovara formatu titla."
Koristan link:
Xwave 9200

Perodeformero je napisao(la):
Juche sam ga video u omrazenoj prodavnici (da ne ispadne reklama)koja sadrzi ime Glavnog grada i elektronike na pochetku Bulevara...cena je 8200.manje- vishe.
To je 95 evra, ja nisam video jeftinije...
Trk u radnju.

Ne cita ih,cita samo ako su u istom direktorijumu, ali samo ako ih je manje od deset, a ako nije "ubije" se tako da se mora vaditi iz 220 mreze za dalji rad, DV 380 radi i sa 30 titlova u istom direktorijumu i pusta PBS normalno sto xw9200 NE MOZE i radi mu daljinac bez zamene diode u svim pravcima.
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
definitivno Yamaha, ipak je to brend imam dodus 470-ticu godinu ipo dana cita sve osim knjiga

Samo da vam preporucim da bezite od smrljdivog xoro-a. Kad je crko njegov video izlaz, sa sobom je spalio i video in na TVu, inace samsung 63cm...

Ja sam uzeo Shockwawe DW330, odlican player za te pare.(oko 6000 din)
Za sad cita sve lepo, titl na Divx-u je velik, i moze sve lepo de se vidi.
Preporuka ako su finansije ogranicenje...
POzz... :)

ja imam skyvision....

radio, 5.1 izlaz....cita sve....Jednostavan...Ikosta 8.000

+ poklon bezZicne slusalice>>>>

Phoenix257 je napisao(la):
Ne cita ih,cita samo ako su u istom direktorijumu, ali samo ako ih je manje od deset, a ako nije "ubije" se tako da se mora vaditi iz 220 mreze za dalji rad, DV 380 radi i sa 30 titlova u istom direktorijumu i pusta PBS normalno sto xw9200 NE MOZE i radi mu daljinac bez zamene diode u svim pravcima.
Pozdrav ,)

Pa zar nije normalno da snimis svaki film sa titlom u svoj direktorijum,
kod LOGO-a Xwave 9200 ima za 5950 dinara.
Inace za sada nisam imao problem sa daljincem, doduse nisam probao
iza ledja :d , ali mislim da i to nije neka mana jer moze da se ispravi
za 30 dindji koliko kosta dioda ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno