Šta je novo?

bubicA

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Namerachio sam se da kupim bubicu (onu famoznu za polaganje ispita), ali fora je shto ne znam nishta o tome. Ako mozhe neki hint, shta da ukucam u google-u ili koja kompanija u USA je najbolja za te stvari.
ps. Ispravite me ako greshim. Koliko ja kontam ta bubica se stavi u uvo. Onda ona pomocu wireless-a komuniira sa bluetooth-om (koji visi negde oko vrata), a on sa mobilnim telefonom koji je negde u dzhepu?

http://www.halooglasi.com/fhosol.dll/trazi?O=bubica&F=&L=&N=&NP=1&S=0&P=1&SG=0&G=0&B2.x=0&B2.y=0
(ili odes na halo oglase i tamo pretrazis "bubica" ;) )
Pogledaj preko googla takodje, da ne reklamiram lika :)

A ta za prepisivanje ne radi preko BT, vec ti oko vrata stavis "petlju" (kao obruc od kabla) koji ukljucis u mobilni, i on bezicno komunicira sa mikro slusalicom koja se ubacuje u uvo... Mislim da je iznajmljivanje 20-30Eur dnevno, a ne znam koliko je kupovina iste.

I naravno: bolje ti je sedi i uci, a tih xxx Eur umesto za bubu potrosi na nesto drugo :p

Ja bih ti dao hint da ne kupuješ nikakvu bubicu nego da sedneš i spremiš ispit. Ako imaš ambiciju da radiš u EU ili Srbiji koja je deo EU,treba da shvatiš da nije bitna diploma nego znanje i sposobnosti koje si stekao na fakultetu.
Ne znam koji ispit je u pitanju,ali čak i ako je nešto levo tipa sociologija,filozofija..odradi to nekako.

Nije za mene. Ja svoje ucim vredno. Nego bih da se bacim u biznis :) , pa da iznajmljujem.

A shto se tice bubice, imam mogucnost da ju nabavim u USA, pa kontam da je tamo jeftinije nego ovde, zato sam mislio da mi kazhete za neki brand. Trazhio sam po motorolinom sajtu, ali nema... :(

Poslednja izmena:
Ja bih ti dao hint da ne kupuješ nikakvu bubicu nego da sedneš i spremiš ispit. Ako imaš ambiciju da radiš u EU ili Srbiji koja je deo EU,treba da shvatiš da nije bitna diploma nego znanje i sposobnosti koje si stekao na fakultetu.
Ne znam koji ispit je u pitanju,ali čak i ako je nešto levo tipa sociologija,filozofija..odradi to nekako.

Ti prijatelju kao da ne zivis ovde. Za bilo koju drzavnu firmu ti je potrtebna diploma, a ne znanje. Znajnje se stice kroz praksu.

Sto se privatnog sektora tice, tu je obrnuto. Nije potrebna diploma nego znjanje.

Decku bi preporucio (video sam i suvise kako neki retardi prolaze sa bubicama, a one sto stvano uce zezaju za gluposti), da diskretno polozi ispit sa "malo pomoci sa strane".

A sada ako neko zaista zna, neko posavetuje decka za model, i gde ima da se kupi.

Ma ljudi, stvarno vam kazhem da bubicu ne nanameravam ja da koristim, a upravo zbog tih sa bubicama, mi koji uchimo ispadamo budale, ali zato oni ce da daju kesh. Jel tako? :) E sad , tema nije etichka strana upotrebe bubice, vec ajde da mi predlozhite neku firmu, ako neko zna ?

Druze anans, da se razumeno.

Ja ne ulazim u to sta ko treba da radi (da li da uci ili da vara). Ja sam samo napisao da ako neko zna odgovor neka kaze.

Ti prijatelju kao da ne zivis ovde. Za bilo koju drzavnu firmu ti je potrtebna diploma, a ne znanje. Znajnje se stice kroz praksu.

Sto se privatnog sektora tice, tu je obrnuto. Nije potrebna diploma nego znjanje.

Decku bi preporucio (video sam i suvise kako neki retardi prolaze sa bubicama, a one sto stvano uce zezaju za gluposti), da diskretno polozi ispit sa "malo pomoci sa strane".

A sada ako neko zaista zna, neko posavetuje decka za model, i gde ima da se kupi.

Svaka reč ti je Njegoševa:).

Ja mislim da je potrebno i dobro znanje i diploma i visok prosek i praksa u velikim firmama

Ja radim u drzavnoj firmi (ne bi da je reklamiram). Za 8 god. radnog staza video sam X puta kako je potrebna (na zalost - ili na neciju srecu) samo diploma, i to ne samo u mojoj sluzbi nego bilo gde u drzavnom sektoru.

Mada, takodje smatram da je bolje da se diploma dobije legalno. Samo mi je glupo, i krivo, da se neko muci, a neko uz "pomoc tehnologije" da napreduje. Uz to "korisnik tehnologije" je nacesce samo kupac i nema pojma ni kako to radi.

Mislim da to mnogo zavisi i od struke kojom se bavis...

Pricam juce sa drugarom koji je zavrsio masinstvo, kaze od svega sto je ucio na faxu na poslu mu treba ~10%, i to skoro pa nista iz prve 3 godine; a da je na poslu tek naucio sve i svasta sto mu je bilo neophodno (od banalnih stvari kao sto su majstorski izrazi za razne delove - decko radi na gradilistu, do onoga "kako se posao radi" - tj. praksa).
Ja licno sam bio na ispitu pre ~10 dana, 90% ljudi oko mene prepisuje na ovaj ili onaj nacin, u pitanju je jedan od ispita koji meni nikad nece trebati u zivotu, prosto se zapitam da li je trebalo da ucim 20 dana, ili "kud sv Turci tu i mali Mujo".

Ali da ne idemo u off previse, probaj u Googlu da ukucas "spy gsm earphone", pa trazi... tacan model (proizvodjaca) ne mogu da ti kazem, a sumnjam da ce ti neko od lokalnih "iznajmljivaca" i reci ciju opremu koristi, konkurencija je losa stvar ;)

Nije potrebna diploma nego znjanje.

Slazem se! Takodje dodao bih da u ovo nase korumpirano doba osim znanja potrebne su i veze kao i fina suma novaca kako bi uopste dobili posao! Tuzno ali tako je, (za neke i nije tuzno)....

Sorry za off!

Sto se tice bubica to bre na svakomfaksu mozes naci, bar jedan covjek ima.;)

Nazad
Vrh Dno