Šta je novo?

Bttf

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Ne znam koga sa foruma da prozovem za ovu stvar,ali sto posto znam da cu info sigurno dobiti.Naime,renoviram svoju sobu,a visak prostora zelim da pretvorim u mini-galeriju koja bi sadrzala fotografije moja 2 omiljena filma: BTTF trilogy i The Matrix.Problem se sastoji u tome sto ne mogu da pronadjem fotografije potrebne rezolucije-sve koje sam pronasao na NET-u mi ne vrse posao-suvise su male.Ako neko ima u posedu bolje fotke,neka se "prozove".

Zaboravih,potrebna mi je i informacija gde mogu pazariti kvalitetan Photo paper za HP 845c.

Koja rezolucija 1024x768 >

Hehe... pa probaj Google, pa sve sto je u 1024 , mozes da risajzujes u Photoshopu i bice ok...

Borim se jos uvek...Za sada imam par dobrih wall-ova,ali hocu jos boljetype; Dajte mi i neki info za papir da moje HP-jce polako otaljava ovaj vazan posao:p

mihailo je napisao(la):
Ne znam koga sa foruma da prozovem za ovu stvar,ali sto posto znam da cu info sigurno dobiti.Naime,renoviram svoju sobu,a visak prostora zelim da pretvorim u mini-galeriju koja bi sadrzala fotografije moja 2 omiljena filma: BTTF trilogy i The Matrix.Problem se sastoji u tome sto ne mogu da pronadjem fotografije potrebne rezolucije-sve koje sam pronasao na NET-u mi ne vrse posao-suvise su male.Ako neko ima u posedu bolje fotke,neka se "prozove".

Pozdrav,
zar nije lakše kupiti originalne postere ta dva filma, u velikom formatu i onda bi ti soba izgledala kao prava galerija. Ajd, ako budeš bio zaintersovan zvrcni me, pa ćemo se dogovoriti...

Pozdrav, Cineman
064/200-80-92

P.S. Izašla BTTF trilogija na DVD-u u Australiji, uskoro i kod nas....boom FX cheers

Svim fanovima BTTF serijala dostavljam slike Menija na DVD-u...

Zar nisu cool.....

Pozdrav, Cineman cheers

Nazad
Vrh Dno