Shale
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.10.2000
- Poena
- 619
Cineman je napisao(la):Šta ti sad pa to znači?![]()
Pozdrav, Cineman :wave;
Znaci da pod tim imenom stoje na mom Hdd-u
Ajd...
Cineman je napisao(la):Šta ti sad pa to znači?![]()
Ne, imao sam na umu ekran dijagonale 57cm i video izlaz sa G400DH. Ako imaš neki dobar video bim, možemo i to da izvedemo.Cineman je napisao(la):Hoćeš li da ja donesem projektor ili si ti imao nešto drugo na umu FX
P. Cineman![]()
Primamo sa čvrste momke, a konzumira se 18 kilo sekundi BTTF-a, i to parenteralno, a ako i to ne bude dovoljno gledaćemo kako se snimao film i ostali prateći materijal na disku.Cineman je napisao(la):Dečice, a šta se to lepo koristi, jel' se smemo pridružiti, ili je to morderator's only![]()
P. Cineman cheers
Ma šta će nam to, ja mogu da ga uzmem iz kluba kad god hoću, što i radim s vremena na vreme.Shale je napisao(la):Znaci da pod tim imenom stoje na mom Hdd-u
Ajd...
magick je napisao(la):Fora je u DVD izdanju.![]()
Kakav bre projektor, otkud nam filmska traka?Cineman je napisao(la):Al ga pogodi brale, pravac u centar...
Baš za video bim ne znam, ali ono što znam da mogu nabaviti na dan-dva projektor, pa onda lepo pogledati BTTF na velikom zidu, koji je, nadam se, bele boje![]()
Ajd, dogovorićemo se još oko toga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari