Šta je novo?

BTTF on VHS & DVD

Cineman je napisao(la):
Hoćeš li da ja donesem projektor ili si ti imao nešto drugo na umu FX

P. Cineman ;)
Ne, imao sam na umu ekran dijagonale 57cm i video izlaz sa G400DH. Ako imaš neki dobar video bim, možemo i to da izvedemo. :);)

Cineman je napisao(la):
Dečice, a šta se to lepo koristi, jel' se smemo pridružiti, ili je to morderator's only :D

P. Cineman cheers
Primamo sa čvrste momke, a konzumira se 18 kilo sekundi BTTF-a, i to parenteralno, a ako i to ne bude dovoljno gledaćemo kako se snimao film i ostali prateći materijal na disku. :D:D:D

Shale je napisao(la):
Znaci da pod tim imenom stoje na mom Hdd-u
Ajd...
Ma šta će nam to, ja mogu da ga uzmem iz kluba kad god hoću, što i radim s vremena na vreme. :) Fora je u DVD izdanju. ;)

magick je napisao(la):
Fora je u DVD izdanju. ;)

Al ga pogodi brale, pravac u centar...
Baš za video bim ne znam, ali ono što znam da mogu nabaviti na dan-dva projektor, pa onda lepo pogledati BTTF na velikom zidu, koji je, nadam se, bele boje :D

Ajd, dogovorićemo se još oko toga...

Pozdrav, Cineman :wave;

Još dva dana i stiže mi BTTF na VHS-u, to mi je priprema za DVD izdanje :D :D :D

Ajd cheers

P. Cineman

Cineman je napisao(la):
Al ga pogodi brale, pravac u centar...
Baš za video bim ne znam, ali ono što znam da mogu nabaviti na dan-dva projektor, pa onda lepo pogledati BTTF na velikom zidu, koji je, nadam se, bele boje :D

Ajd, dogovorićemo se još oko toga...

Pozdrav, Cineman :wave;
Kakav bre projektor, otkud nam filmska traka?

Inače zid mi je predivne tamno zelene boje, ala stara čoja. :)

Izgleda da baš nisi ni skontao kako bi to sve išlo :D
Lepo uzmeš projektor a na njega priključiš samostalni DVD Player, a na njega priključiš 5.1 zvučnike.
Vidiš, nije ništa komplikovano :D

Pozdrav, Cineman

P.S. Ako ti nije frka, okreči zid u belo ;)

Vrh Dno