Šta je novo?

BTTF on VHS & DVD

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
BTTF SERIJAL NA VHS-u & DVD-u! ! !

Pozdrav svima,
kao što verovatno znate u celom svetu sa najvećim očekivanjem se čekalo da izađe Back to the Future serijal na DVD-u. Od 1997. godine najveći fanovi BTTF Serijala kada su čuli lepu vest od Universal Pictures-a da će krajem 1997. godine izaći BTTF serijal na DVD-u, neverovatnom brzinom se u celom svetu pre-orderovalo negde oko 250.000 hiljada Box setova za samo nekoliko sati. Nekoliko dana kasnije zvaničnici Universal Pictures-a su izašli u javnost da od BTTF na DVD-u neće biti ništa za sada. No, da skratimo priču, Universal je odlagao serijal duži niz godina dok nije krajem 2001. godine procurela vest iz Universala da ima mnogo većih šansi da se BTTF izbaci i na VHS-u (opet), i na DVD-u (po prvi put).
Kako su dani, nedelje, meseci prolazili, dobijali smo sve više informacija o BTTF serijalu. Stizali su DVD Traileri i razne stvarčice. Dok jednog dana nije izašla slika sa menijima na DVD-u. Što je značilo sigurni izlazak BTTF na DVD-u.

Avgust je bio mesec koji će se najviše pamtiti u Australiji, 21. Avgusta izašao je najočekivaniji, i najbolji avanturistički film svih vremena BTTF na DVD-u.

Evropa i Amerika će morati još malo sačekati.

Sledeće nedelje u našoj zemlji će se moći kupiti prvi deo BTTF-a na VHS-u sa STEREO zvukom i odličnim kvalitetom slike (u pitanju je originalna kaseta). U sledeće dve nedelje izaći će i preostala dva dela.

Najavili su i DVD izdanje, koje bi trebalo u Evropi da izađe 30.09.2002., ali postoji mogućnost da kasnimo nekoliko dana za ostatkom Evrope.

BTTF revolucija na DVD-u samo što nije počela, pripremite se! ! !

Ako neko želi može se nabaviti VHS verzija filma, i da ga drži u svojim rukama već sledeće nedelje! ! !

Pozdrav, Cineman

04.09.2002: Back to the Future Part 1 - VHS
11.09.2002: Back to the Future Part 2 - VHS
18.09.2002: Back to the Future Part 3 - VHS
30.09.2002: Back to the Future BoxSet - DVD

Pijani, nemo da te banujem :D :D

Ovo je topic za BTTFovce...

byMaX je napisao(la):
Ovo je topic za BTTFovce...
Tooooooo!!!! boom boom boom

Kad me od sreće šlog nije strefio .... MaX dolaziš kod mene da se drogiramo zajedno čim se pojavi DVD izdanje! :D

Ljudi ako ste za to, moglo bi da se spremi neko okupljane povodom izlazka BTTF-a na DVD-u, pa da odgledamo negde preko projektora. Na veliko zidu u 5.1 Surround System.
Nije loša ideja, zar ne?!

P, Cineman ;)

Re: Re: BTTF on VHS & DVD

zilet je napisao(la):
E moze da se nadje vec Divx...nadam se da cu uskoro da ga zberem..

Na DivX-u ima da se nađe samo prvih 75 minuta filma, a ono ostalo još nije stiglo, ali samo što nije.

Ali ipak doživljaj na DVD-u je pravi.
MaX, get ready...
Ti među prvima dobijaš DVD, ha, ha :D

P. Cineman ;)

BTTF Meni DVD

Evo šaljem vam slike menija sa BTTF DVD-a.
Da se polako pripremite :D

P. Cineman

Evo i slike za drugi deo...

P. Cineman

POSTER

Da li treba nekome poster iz BTTF-a?
Ja bih trebao sebi to da naručim, pa ako je još neko zainteresovan...

P. Cineman

"Ljudi ako ste za to, moglo bi da se spremi neko okupljane povodom izlazka BTTF-a na DVD-u, pa da odgledamo negde preko projektora. Na veliko zidu u 5.1 Surround System.
Nije loša ideja, zar ne?! "

Damn ! Ovo će biti veći događaj od 5-og Oktobra 2000-e... :D

Btw. ideja je ilegalna !

Drunk Devil je napisao(la):
"Ljudi ako ste za to, moglo bi da se spremi neko okupljane povodom izlazka BTTF-a na DVD-u, pa da odgledamo negde preko projektora. Na veliko zidu u 5.1 Surround System.
Nije loša ideja, zar ne?! "

Damn ! Ovo će biti veći događaj od 5-og Oktobra 2000-e... :D

Btw. ideja je ilegalna !

Sta je ilegalno, molim te?

Ako si mislio to sto na disku pise da je zabranjeno javno prikazivanje, to se odnosi na prikazivanje po kaficima, restoranima, klubovima i slicnim javnim mestima uz naplatu, ili uz neki komercijalni efekat, tipa kupovine pica u kaficu, da bi sedeo i gledao film.

Ukoliko ja u moje dvoriste postavim 50 stolica i pozovem ceo komsiluk da gleda film preko video projektora, na platnu od deset kvadrata, to mi niko ne moze zabraniti. Radim to na privatnom vlasnistvu, ne naplacujem ulaz i imam legalnu, svoju kopiju filma, i zato nemojte da dezinformisete narod...

Kako mozete da se lozite na te tinejdzerske bezvezarije ?
Sem ako niste nostalgicni ka mladosti :D

Mica je napisao(la):
Sta je ilegalno, molim te?....

Ma daj bre, ja se zezam ovde, i ti se palis... Kao da kod nas to ima ikakve veze uostalom. U mom mestu se pustaju najnoviji filmovi u domu kulture sa projektora sa DivX kopija, i niko nije reagovao. A to svakako ne spada u pojam kucnog prikazivanja.

Brutalan Zlica je napisao(la):
Pazi, jako si blizu banu, ovde su ti dva najzaluđenija lika za BTTF moderatori. :D

Ma da se mi više ne zavitlavamo, jel' može to čudo da se naruči ili ne? :)

magick je napisao(la):
Ma da se mi više ne zavitlavamo, jel' može to čudo da se naruči ili ne? :)

Ma može a što ne bi moglo magick, ali... (zašto uvek postoji to ali).
Večeras sam dobio veoma lošu vest od prijatelja iz Universal Picturesa, po onome što mi je napisao, BTTF DVD će se ipak pomeriti za decembar ove godine. Ali, rekao je da još ima šanse da izađe u Oktobru, ako stvari krenu na bolje.

šmrc, šmrc, šmrc :( :( :(

Ja već sledeće nedelje dobijam prvi deo na originalnoj kaseti sa prevodom, pa ako ti bude trebalo javi mi se....

Pozdrav, Cineman ;)

Ti bi baš da te BTTFovci banuju, zar ne :D
Znaš li ti koliko nas ima ovde zavisnika od BTTF-a, e da samo znaš :D

Max, magick, šta ćemo sa idejom projektor, kokice, piće i ostale zlatarije?
Dobro bi bilo kada bismo mogli projektor da postavimo negde kod Trga Republike, ili na Marakani, zbog većeg prostora! ! !
P. Cineman ;):D

Cineman je napisao(la):
Ma može a što ne bi moglo magick, ali... (zašto uvek postoji to ali).
Večeras sam dobio veoma lošu vest od prijatelja iz Universal Picturesa, po onome što mi je napisao, BTTF DVD će se ipak pomeriti za decembar ove godine. Ali, rekao je da još ima šanse da izađe u Oktobru, ako stvari krenu na bolje.

šmrc, šmrc, šmrc :( :( :(

Ja već sledeće nedelje dobijam prvi deo na originalnoj kaseti sa prevodom, pa ako ti bude trebalo javi mi se....

Pozdrav, Cineman ;)
Pardon, ja nisam bio dovoljno jasan, mislio sam na DVD izdanje. O.K. shvatio situaciju. Bolje ikad' nego nikad', meni je bitno da ga imam u DVD kolekciji. ;)

Cineman je napisao(la):
Ti bi baš da te BTTFovci banuju, zar ne :D
Znaš li ti koliko nas ima ovde zavisnika od BTTF-a, e da samo znaš :D

Max, magick, šta ćemo sa idejom projektor, kokice, piće i ostale zlatarije?
Dobro bi bilo kada bismo mogli projektor da postavimo negde kod Trga Republike, ili na Marakani, zbog većeg prostora! ! !
P. Cineman ;):D
Ne znam za Marakanu i Trg, al' definitivno možemo nas par kod mene. Taman da vidite taj čuveni Matrox. :D ;)

Prava si Zlica...:p

magick je napisao(la):
Tooooooo!!!! boom boom boom

Kad me od sreće šlog nije strefio .... MaX dolaziš kod mene da se drogiramo zajedno čim se pojavi DVD izdanje! :D

NAravno!!!

magick je napisao(la):
Ne znam za Marakanu i Trg, al' definitivno možemo nas par kod mene. Taman da vidite taj čuveni Matrox. :D ;)

Hoćeš li da ja donesem projektor ili si ti imao nešto drugo na umu FX

P. Cineman ;)

Ti ne samo da si brutalan i zlican :D ,
te kako bi ti bilo kada bi krenulo po Star Treku, kako te serije i filmovi ništa ne valjaju :D
Samo povređuju naše klingonske umove ;)

P. Cineman

Cineman je napisao(la):
Ti ne samo da si brutalan i zlican :D ,
te kako bi ti bilo kada bi krenulo po Star Treku, kako te serije i filmovi ništa ne valjaju :D
Samo povređuju naše klingonske umove ;)

P. Cineman

Sto se mene tice moze po Star Treku da krene sta hoce, Star Trek govori sam za sebe :p To je najsavrsenija franshiza u istoriji 7. umetnosti i najkreativnija vizija u istoj, pa stoga svako moze da ga pljuje do sutra ako hoce, nista ne vredi. Uostalom traje vec 40 godina u ovom ili onom obliku, kao film ili serija next generation, voyager ili nesto peto. Cik da vidim da nesto traje toliko dugo a da i dalje odusevljava...
Sta cu kad su savrseni:D...Svi osim DS9 :)

Momci mislim da ce vas ovo mozda zainteresovati

Back.To.The.Future.Part.I.SVCD.DVDRip-FLiX_CLSX
Back.To.The.Future.Pt.2.DVDivX.iNTERNAL-SATELLiTE
Back.To.The.Future.Part.III.SVCD.DVDRip-FLiX_CLSX

;)
Ajd...

Jeli, jel si ti promenio broj mob.-a? Nikako da ti vratim onaj hard, a stoji u kesici vec mesecima :(

Sto se mene tice moze po Star Treku da krene sta hoce, Star Trek govori sam za sebe :p To je najsavrsenija franshiza u istoriji 7. umetnosti i najkreativnija vizija u istoj, pa stoga svako moze da ga pljuje do sutra ako hoce, nista ne vredi. Uostalom traje vec 40 godina u ovom ili onom obliku, kao film ili serija next generation, voyager ili nesto peto. Cik da vidim da nesto traje toliko dugo a da i dalje odusevljava...
Sta cu kad su savrseni:D...Svi osim DS9 :)

Po meni, Star Trek serije su najveća glupost koja postoji, osim originalnih serija koje su za svoje vreme i bilo nešto, a ovo sada kasnije su samo klonovi i ništa više. No dobro, ti voliš Star Trek, ja volim BTTF :D

BTTF Rulez ;) ;) ;)

Pozdrav, Cineman :wave;

Shale je napisao(la):
Momci mislim da ce vas ovo mozda zainteresovati

Back.To.The.Future.Part.I.SVCD.DVDRip-FLiX_CLSX
Back.To.The.Future.Pt.2.DVDivX.iNTERNAL-SATELLiTE
Back.To.The.Future.Part.III.SVCD.DVDRip-FLiX_CLSX

;)
Ajd...
Šta ti sad pa to znači?:D

Pozdrav, Cineman :wave;

Vrh Dno