Šta je novo?

BToes problem!

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Imam Siemens S55 i MSI BlueTooth BToes preko koga sam se kacio na net preko GPRS (064). Sada mi najednom javlja gresku i ne moze da se konektuje. Komunikacija racunara i S55 preko BToes-a je i dalje u redu i funkcionise kako treba. Kada odem u Modem propertis i zatrazim proveru modema javi mi da ga nema. Medjutim ppovezao sam tel na laptop (na poslu) preko IrDa konekcije i sve radi OK, sto zanaci da je modem u tel ok. Probao sam da instaliram moj BToes na drugi desktop racunar i istu mi gresku javlja. Verzija MSI softvera je 1.3.1. Da li je mozda u pitanju BToes, softver ili nesto trece?
:wave:

identican problem ,samo je razlika sto je kod mene telefon t68i(probao sam i novije drivere)...hocu da ga nosim na reklamaciju....posle ovoga moguce da je do BT-a.

Da li je moguce da je softver telefona u pitanju? Cuo sam neke price da svi telefoni koji se prodaju kod nas i koji su dekodirani (skinutio sa neke strane mreze) imaju greske u softveru. Da li bi vredelo flesovati tel sa novim softverom? :trust:

Probajte rucno da dodate novi modem sa Add new hardware wizard-om. Pre toga treba instalirati BT i njegov soft kao i soft koji se dobija sa telefonom (za Siemens=Siemensdatasuite za odgovarajuci model a za SE=SE communicationsuite ili tako nesto, cini mi se da je isti za sve modele)
Znaci:
sys properties>add hard wizz>"Yes, i`ve..">skroz dole"Add new hard.." >"Inst hard manualy..">Modems>"dont detect my modem" cekirati> izabrati iz liste odgovarajuceg proizv i model (za SE T68i=Ericsson Mobile T68blutooth modem)> izabrati COM port (najverovatnije COM8 ili COM9) i to je to.
Probati sa query modem.

Ovako sam ja instalirao moj T610 i jedan T68i i oba rade.

Vrh Dno