TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pametni uređaji
- Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Da li neko koristi BT sport app?
Sa obzirom na komplednu sprdnju od domaćih prenosa lige šampiona, kao i na buduću spdnju sa premijer ligom, počeo sam da tražim servis za praćenje utakmica. Vidim da je bt sport medju popularnijim rešenjima.
Sajt im je jako konfuzan, ali sam uspeo da pronađem da se sport monthly pass može kupiti odvojeno i koristiti sa bilo kojim internetom (unutar UK)
www.bt.com
Trenutno sam u procesu probavnja unlokator smart dns. Imaju free trial od 7 dana. Totalno mi je u redu da otvaram nalog za svaku utakmicu jer proces traje 3 minuta.
Osim toga, glavni problem je plaćanje jer je neophodna UK kartica.
Mesečna cena za bt sport je 25 funti. Definitivno više nego domaća rešenja. Sada koristim arenu za 9eur.
Sa obzirom na razliku u ceni (i plus komplikacija) zašto uopšte razmišljati o BT sport? Jednostavno, 4k prenos i to HDR.
Sa obzirom na komplednu sprdnju od domaćih prenosa lige šampiona, kao i na buduću spdnju sa premijer ligom, počeo sam da tražim servis za praćenje utakmica. Vidim da je bt sport medju popularnijim rešenjima.
Sajt im je jako konfuzan, ali sam uspeo da pronađem da se sport monthly pass može kupiti odvojeno i koristiti sa bilo kojim internetom (unutar UK)
discovery+ Premium (incl. TNT Sports) | Contract Free TNT Sports | BT
Sign up for discovery+ Premium (incl. TNT Sports) now. Contract-free, catch all TNT Sports' biggest moments on the big screen or via the app.
Trenutno sam u procesu probavnja unlokator smart dns. Imaju free trial od 7 dana. Totalno mi je u redu da otvaram nalog za svaku utakmicu jer proces traje 3 minuta.
Osim toga, glavni problem je plaćanje jer je neophodna UK kartica.
Mesečna cena za bt sport je 25 funti. Definitivno više nego domaća rešenja. Sada koristim arenu za 9eur.
Sa obzirom na razliku u ceni (i plus komplikacija) zašto uopšte razmišljati o BT sport? Jednostavno, 4k prenos i to HDR.