Šta je novo?

BT sluske sa medjusobnom komunikacijom ?

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Dakle, trebaju mi BT sluske za mob i mp3 plejer, ali da imaju mogucnost da komuniciraju sa istim takvim uredjajem, jednim ili jos bolje vise ?
Zna li neko za tako nesto ?
Sigurno su izmislili, samo da saznam ko :)

Definitivno postoje sluške koje mogu da se upare sa 2 moba u isto vreme. Ne bih znao da li mogu da tretiraju mp3 plejer kao jedan od uređaja i kako je to rešeno između njih. Čekiraj jabra sajt. :)

nidza je napisao(la):
Definitivno postoje sluške koje mogu da se upare sa 2 moba u isto vreme. Ne bih znao da li mogu da tretiraju mp3 plejer kao jedan od uređaja i kako je to rešeno između njih. Čekiraj jabra sajt. :)

Ne sa dva moba istovremeno nego da jedne drugima salju zvuk.
Znaci tokivoki fazon :)

Interesantno, nije mi palo na pamet tako nesto, verovatno zbog kratkog dometa mada nepostoji nikakva prepreka da se nesto takvo napravi. ( mada mozda je neko i napravio )
Sa ovim novim standardom koji omogucuje povezivanje do 100 metara bilo bi jos zanimljivije.
:wave:

zgodno za voznju motorom, kolima u koloni... verovatno bi se tako nesto pojavilo u radnjama sa moto opremom, ili neke sportove... ali nisam video. jedino one kao male radio stanice uz koje cak daju odgovarajuce slusalice.
ako neko cuje...i mene bi zanimalo

frenchie je napisao(la):
zgodno za voznju motorom, kolima u koloni... verovatno bi se tako nesto pojavilo u radnjama sa moto opremom, ili neke sportove... ali nisam video. jedino one kao male radio stanice uz koje cak daju odgovarajuce slusalice.
ako neko cuje...i mene bi zanimalo

To prvo, zato meni treba :).
Da drugar i ja imamo medjusobno komunikaciju + eventualno da je povezano na mob i da ako te neko okrene na mobilni hfree se prespoji na telefon.

Sumnjam da imaju odgovarajuće profile, tj. da umeju da budu host ili kako je to već BT protokolima zamišljeno...

ZorMi je napisao(la):
Sumnjam da imaju odgovarajuće profile, tj. da umeju da budu host ili kako je to već BT protokolima zamišljeno...

Pocinjem i ja da sumnjam, iako je sasvim ostvarivo u praksi.
Razni BT HF mogu da se upare sa vise telefona odjednom. Zato je nemoguce da se jedan na drugi HF kace kao kombinacija audio gateway/headset i kako vec.
Ali, izgleda da nema.

Sadasnji sigurno ne mogu jer nemaju mogucnost pretrazivanja, a ni testaturu za unos pass coda za uparivanje.
Mozda kad bi ugradili mali LCD sa jos par dugmica da to izgleda kao na onim malim MP3 player-ima .

Nazad
Vrh Dno