Šta je novo?

BT Slusalice

manve

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2006
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
7700X Corsair H150I Elite Capellix
Matična ploča
Asus ROG STRIX X670E- E GAMING
RAM
2x16GB G.SKILL F5 6000HZ CL30
GPU
6900 XT
Storage
Kingstone SKC3000 2TB
Zvuk
Bose QC 35 II
PSU
Seasonic Focus Gold 1000W
Kućište
Asus GT501
Monitor
Gigabyte M32U
Miš & tastatura
Corsair Vengeance K70 + Logitech G600
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li svake bluetooth slusalice moraju u sebi imati DAC ?

Ovo sve je u vezi sa varijantom koju razmatram a ukljucuje bt slusalice i ozbiljniju pci ili usb eksternu zvucnu pa me interesuje ima to uopste smisao, tj gde se vrsi konverzija u analogni signal?

Da sam sebi odgovorim: da, svake BT slusalice u sebi imaju DAC i ozbiljna zvucna kartica u racunaru ne znaci previse u tom setupu jer se njen glavni feature (analogni izlaz) zaobidje.

Logično. :)

Zato ko ima visoke kriterijume vrlo dobro treba da prouči koje BT slušalice da uzme.

Dugo vec planiram da uzmem slusalice za posao jer cesto bude takva buka od kolega da ne mogu da se skoncentrisem ni na sta.
Prava mera (u audio smislu) bi bile RS180 al zbog onolike budze od docking stanice to nije izvodljivo jer bi to kontam nestalo posle par dana (same slusalice mogu da se nateram da nosam u kutiji na posao, al docking stanicu-nema trika). One su ipak idealne za kucu zbog doka i zato sto su open.
Sada je izbor pao na Samsung Level Over gde nema dockinga, nema kablova, closed su, a nema smisla ni ulagati u dodatnu zvucnu na poslu jer se ona svakako zaobidje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno