uu , onako za fun i divan dizajn, kvalitetno napravljene, ne osecas ih na glavi i nisu onako OGROMNEEE da izgledas malo cudno kad izadjes vani- SoundPeats Space- imas ih povoljno na Aliexpressu, i idu i analogno, baterija bolesna, sa ANC oko 60h, be oko 120h, kod nas su oko 60 eu valjda
a ove cekam da mi stignu - Earfun Wave PRo - ako cemo po "hajpu", ima ga dosta, generalno ih stavljaju u top 3 (u rangu sa ankerom) neki lik rece da YT o njima prica kao da je "drugi Hristov dolazak" 😂 😂 ovaj clanak na techradar je presudio (a nasla ih povoljno na ebay) , one su duplo hi-res , imalu LDAC i sve fensi nove stvarcice za male pare
techradar o Earfun Wave Pro one su od 7.800 din do 95eu kod nas
ovde ima svasta o svim pomenutim modelina, random klip
Youtube
ali SVAKAKO ne koliko o Anker sluskama, gde Q30 spadju u tu cenu, no... imam ja semu za nove Anker Space One za recimo 55eu , Q35 za 65..(javi se u poruku), ili aliexpress, mi je ipak savet uzeti Q35 ili Q45 ako volis kvalitetniji zvuk -
eno pogledati
@sale941 odusevljenje na
https://forum.benchmark.rs/threads/najbolje-slusalice-za-malo-novca.275567/post-7321654 gde se napokon potvrdjuju moje inicijalne pretpostavkeo bitnim ralzikama izmedju Q30 i ostalih- sry malo offtopic, ali sam prosto morala jer je Sale tako divnu recenziju napisao