Šta je novo?

BT Adapter: PC Card ili USB ?

Carlito

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2001
Poena
619
Sta uzeti...treba mi za notebook...cena je priblizno ista...

PC Card: pozitivno je to sto nista ne strci iz notebook-a i ne treba da skidam i stavljam stalno...minus je to sto ga ne mogu preneti na desktop...kao sto bi mogao sa USB BT adapterom...
E sad , ono sto mene interesuje je sta radi bolje tj. gde je manja verovatnoca da to nece da radi sa mojom kombinacijom notebook(HP)+mob.telefon (Pan. X70)...bojim da se ne uzmem a ne radi...jel ima neko da preporuci nesto..
...vidim da ima da se nadje Belkin i jedno i drugo su oko 40-ak evra...Jel ima ko bilo kakvu informaciju o ovome, bilo kakvo iskustvo?

Pozdrav! :wave;

Shto se tiche odluke mislim da je na tebi: ako ti treba i za desktop onda USB obavezno! Imash MSI za 2x€! Ne vidim potrebu da se uzima neshto skuplje jer ovaj MSI vrshi posao kako treba! Smo da znash da drivere neko mora da ti snimi ili da skinesh sa neta jer se uz sam adapter dobiju neki X drajveri (nisu za taj BT), mislim da zbog toga i jeste toliko jeftin! Inache drajveri su oko 20Mb i to je to!

Zaboravio sam da pitam i ovo...

da li je brzina ista preko BlueTooth-a kao i preko IC-a.....za kabl znam da je sporiji od IC-a...pa sad me interesuje kako ce da to da se odrazi na brzinu...
Da neko ne zna koje su teoretski propusni opsezi za BT, IC i Cable....

Hvala na brzom odgovoru!

Ako je takva situacija uzecu USB za desktop, a PC Card za notebook. Da ne strci ipak je lepse tako...ponecu ga sa sobom u prodavnicu i instalirati ( par minuta), pa ako radi onda uzimam...Da ne znas sta bi jos mogao da uzmem a da nije Belkin (mada je to ipak neka garancija kvaliteta)...

Pozdrav! :wave;

Vrh Dno