Šta je novo?

BSPlayer Pro 1.1.814 - problem!

faXcooL

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2004
Poena
865
Dakle,
skinuo sam novu verziju, i sad kad pustim neki video fajl, posle njegovog zavrsetka putsa se ponovo i tako sve u krug... :trust: Nikada mi se ovo nije desavalo. Probao sam da u Preferences nesto sredim ali bezupesno - nisam nasao pravu opciju. Dakle kako da namestim da mi se film/spot ili sta vec pusta SAMO JEDNOM...? :trust:

pise li nesto u gornjem desnom uglu?npr ripit of,on...nemam tu verziju a na mom skinu PowerMacLightV1[1].2 se to tu nalazi.

iznad tajmera na kontrolnom panelu klikni do "repeat off" i toj` mu to

Ako ti je onaj standardni skin, onda imas iznad brojeva koji oznacavaju vreme do kojeg je film stigao malo sitnijim slovima ispisane opcije za pustanje filmova iz pocetka. To namesti na "Repeat off" i nece biti problema. Doduse, ja imam verziju 1.00.803. ali ne verujem da su nesto menjali sto se izgleda tice...

A josh niste preshli na MPC... :-devil-:

Neka, polako. Evo, izashla je i 6.4.8.3 verzija. :wave:

@pavle, daredevil, kdejan

hvala momci, to je to! 😀

Ne znam sta je novo ali ogromna je, ~3mb vec od dosadasnjih koje su se vrtele na 1.nesto_malo mb. Ova je 4.nesto_malo mb. Primetio sam par opcija ali nista specijalno nisam uocio.
No utisak je da program "lakse" radi sa jos mnogo otvorenih programa.

Bežite bre od tog playera pun je spy programa, koji vam je :-devil-:

@ zoni: ostavio sam link, potrazi...

~3MB--->navodno ubacheni josh neki filteri...ko hoce preciznije pravac ***

Poslednja izmena od urednika:
ZoNi je napisao(la):
kako, bre? evo, sad sam pogledao: 1.8MB! :whip:

Sta je Zoni, opet te zeza xplorer2 ? :d 🙂

Septimus je napisao(la):
U info-u 6.4.8.3 lepo pishe: Gabest
Ma moze da pise sta oce, to ti je problem sa OpenSource programima: dok ne izadje zvanicno obavestenje na zvanicnom sajtu, ne veruj da je izasla nova verzija 🙂

Čovek postavio pitanje u vezi sa BSPlayer-om, a Vi pričate o Media player Classic-u & njegovoj veličini... :wall:

E moji moderatori...

Ronnie Coleman je napisao(la):
Čovek postavio pitanje u vezi sa BSPlayer-om, a Vi pričate o Media player Classic-u & njegovoj veličini... :wall:

E moji moderatori...

My problem has been solved 🙂 So enjoy... 😀 😀

Eee, to je bio program... a onda sam otkrio Media Player Classic... 😀

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Eee, to je bio program... a onda sam otkrio Media Player Classic... 😀

He he, vidi se da nisi stari Benchmarkovac. Davno to beshe 🙂

raci je napisao(la):
Ronnie moze link do bs pro.
Ne moze, idi na zvanicnu stranicu pa ces da vidis zasto...

Lukija je napisao(la):
He he, vidi se da nisi stari Benchmarkovac. Davno to beshe 🙂
Ma i da sam stari benchmarkovac ne bi nista vredelo, posto ja do leta 2002. nisam imao komp koji bi glatko pustao DivX filmove :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ma i da sam stari benchmarkovac ne bi nista vredelo, posto ja do leta 2002. nisam imao komp koji bi glatko pustao DivX filmove :d

Ne ne, nisam na to mislio, vec nacin na koji je nastao RadLite 🙂

Nazad
Vrh Dno