Pozdrav ljudi,
imam problem sa mojim racunarom u firmi (gde sam inace Administrator)
Tuzno mi je i sramotno sto kao admin ne mogu da sredim ni svoj racunar, al razumite da mi je jos ovaj korak ostao..
naime, citava kompanija prelazi sa XP na windows 7.
5 administratora su dobili test verziju Windowsa 7 iz Majamija iz sedista kompanije, samo radi testa i rada u realnom okruzenju.
Windows 7 je obradjen i podesen od glavnih admina, ovakvu verziju trebamo da damo korisnicima i da u zavisnosti od pozicije i instaliramo odredjene pakete softvera.
Za instalaciju i remote koristimo DSM explorer.
Vec 3x posle 2 radna dana masina pukne bez iole normalnog razloga.
Posle prvog BSOD sam preinstalirao sve ponovo.
Posle drugog odem lepo i uzmem novu masinu, novu graficku (posto imamo 2x 24inca monitore) instaliram sve od ponovo, kao ajde da sam siguran - opet isto.
BSOD je 00000050
evo vam minidump uploadovan ko moze da izvuce nesto informacija iz toga.
P.S. Radim za Royal Caribbean Cruise kao administrator, NE MOGU da "cesljam" system raznim alatkama ko sto sam mogao ranije. Ne smem da stavim CD sa nelegalnim softverom u masinu a ne da pokrenem neki od njih...
Sve sto radim moram iz logova da vadim i minidump-ova.
Ajd molim vas ako neko ima ideju sta ovo moze da znaci:
imam problem sa mojim racunarom u firmi (gde sam inace Administrator)
Tuzno mi je i sramotno sto kao admin ne mogu da sredim ni svoj racunar, al razumite da mi je jos ovaj korak ostao..
naime, citava kompanija prelazi sa XP na windows 7.
5 administratora su dobili test verziju Windowsa 7 iz Majamija iz sedista kompanije, samo radi testa i rada u realnom okruzenju.
Windows 7 je obradjen i podesen od glavnih admina, ovakvu verziju trebamo da damo korisnicima i da u zavisnosti od pozicije i instaliramo odredjene pakete softvera.
Za instalaciju i remote koristimo DSM explorer.
Vec 3x posle 2 radna dana masina pukne bez iole normalnog razloga.
Posle prvog BSOD sam preinstalirao sve ponovo.
Posle drugog odem lepo i uzmem novu masinu, novu graficku (posto imamo 2x 24inca monitore) instaliram sve od ponovo, kao ajde da sam siguran - opet isto.
BSOD je 00000050
evo vam minidump uploadovan ko moze da izvuce nesto informacija iz toga.
P.S. Radim za Royal Caribbean Cruise kao administrator, NE MOGU da "cesljam" system raznim alatkama ko sto sam mogao ranije. Ne smem da stavim CD sa nelegalnim softverom u masinu a ne da pokrenem neki od njih...
Sve sto radim moram iz logova da vadim i minidump-ova.
Ajd molim vas ako neko ima ideju sta ovo moze da znaci: