Šta je novo?

BSoD ili Ceo System se crash kad instaliram drivere za graficku

bomanik37

Poznat
Učlanjen(a)
13.01.2022
Poena
30
Pozzz imam amd rx 560 2gb phantom gaming vec 4 godine nova kupljena, pre par dana mi se frizao komp a sinoc mi se ceo sistem kresao kada sam skinuo drivere za nju, to sam probao sa windows 10 i 11, znaci ceo sistem mi kresa moram da radim novi ili Bsod ponekad kad instaliram drivere za moju graficku pomagajte ljudi
преузимање.jpegovo mi bude kad mi se instaliraju driveri posle 2min
Ovo nije moja slika al ovaj eror mo bude, zaboravio sam slikati juce

Kako se ponaša sa generičkim drajverima?Na 10ki.

Ne razumem baš najbolje.
Znači zakucava i sa generičkim drajverima?
Možda je otišla karta u aut.
Koje napajanje imaš?

Ne razumem baš najbolje.
Znači zakucava i sa generičkim drajverima?
Možda je otišla karta u aut.
Koje napajanje imaš?
Ne znam imam neko ms koje je bilo u njemu mogu ti slikati, ma danas mi je par sati radio lepo sa amd driverima koni put se drizao pa unfrizao i pre 2h mi se frizao skroz morao sam restartovati i kad se restartao driveri mi se zeznuli nije bilo onog na desni klik amd radeon software

Ne moraš da slikaš.
Probaj sa drugim napajanjem.
ps:Može da bude svašta,takvi su simptomi da zasigurno ne mogu tačno da kažem u kombinaciji sa tvojim hardverom.
Ili napajanje(krš)
Ili karta odlazi u aut..
ili softverski zeza,drajver-win..10,11..

Veruj mi,koliko god bežao od zamene tog ms napajanja,moraceš kad tad...
Krš neopevani..
U najboljem slučaju imaš 12A na 12v grani a to je premalo...Pretpostavljam da je ms500.

Veruj mi,koliko god bežao od zamene tog ms napajanja,moraceš kad tad...
Krš neopevani..
U najboljem slučaju imaš 12A na 12v grani a to je premalo...Pretpostavljam da je ms500.
Lici na njega mislim da cak i jeste takav sam kupio komp u gigatronu, samo dodao graficku i jos rama al ne vredi druge morace novo napajanje

Vrh Dno