Nedavno sam na desktop racunar prikacio wireless tastaturu i misa, naravno preko bazne stanice nakacene na usb port.Racunar na koji je to nakaceno je star, u pitanju je pIII celeron tualatin @1.2GHz na ASUS TUSL-2C ploci.Ta ploca ima 2 USB 1.1 porta na samoj ploci i dodatnu extension karticu koja je zakacena negde na ploci a da to nije PCI konektor.Imam instaliranu i jos jednu PCI USB 2.0 karticu.Kada je bazna stanica na toj PCI USB 2.0 kartici ona ne radi, tako da je zakacena na onu extension karticu, gde (uglavnom) radi.Na racunaru je instaliran win xp sp2.Postoje 4 naloga, 3 power user-a i jedan administrator.Elem problem nastaje kada se gasi racunar.Nakon sto se ulogujem na bilo koji nalog, i kliknem na turn off computer, pojavi se BSOD sa porukom IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL.Kada gasim racunar bez logovanja na bilo koji account, na login screen-u, ovo se ne desava.Zanimljivo je da se ovo takodje ne desava kada su na racunaru zakaceni stari ps2 tastatura i mis.Onaj IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL me je u prvi mah naveo da pomislim da se radi o nekom IRQ konfliktu, ali nista tog tipa nisam uspeo da nadjem.Zanimljivo je da se ovo sa wireless misem i tastaturom ne desava kada su zakaceni na laptop.Inace u pitanju je neki HP komplet wireless misa i tastature dobijen uz laptop HP nx9105.