Šta je novo?

Bsod @ B92

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Da li je neko video juce\danas reportazu na B92 gde neki ministar\funkcioner prica nesto i u pozadini mu se rokne XP. Hahhahaha...
I covek opusteno prica, a otpozadi BSOD. :D

Kad smo već kod dnevnih dešavanja, jel zna neko šta se snima u blokovima? Ja gledam danas, iznad solitera jedan helikopter lebdi sa kamerom (plavo beli, gazela) i snima drugi, 100-ak metara koji isto lebdi i iz koga iskaču kaskaderi sa užadima na krov jedne od zgrada. Pre par dana sam video kranove sa rasvetom na soliterima, kapiram da se nešto snima... I onda kreće jurnjava helikoptera sa mrežom na kojoj neko visi (verovatno će da ubace nešto dole digitalno ili neće snimati close-up, a dole je kaskader), helikopter kruži, drugi ga snima. Izgledalo je kao u Holivudu :)

Poslednja izmena:
p.s. čuo sam komentar od neke babe koja je prolazila (verovatno hapse mladića:)).

[youtube]d5wGekNljJs[/youtube]

;)

@byMax

Snima se film, bila na FOX-u najava.

Poslednja izmena:
luk besonova produkcija... Luc Besson's District B13 drugi deo...

btw, izvinuo... strasno... :D

Poslednja izmena:
Kad smo već kod dnevnih dešavanja, jel zna neko šta se snima u blokovima? Ja gledam danas, iznad solitera jedan helikopter lebdi sa kamerom (plavo beli, gazela) i snima drugi, 100-ak metara koji isto lebdi i iz koga iskaču kaskaderi sa užadima na krov jedne od zgrada. Pre par dana sam video kranove sa rasvetom na soliterima, kapiram da se nešto snima... I onda kreće jurnjava helikoptera sa mrežom na kojoj neko visi (verovatno će da ubace nešto dole digitalno ili neće snimati close-up, a dole je kaskader), helikopter kruži, drugi ga snima. Izgledalo je kao u Holivudu :)

Zvuci kao novi Spajdermen... :)

Ups, nisam odgledao ceo video, samo sam "premotao" na kraj. :)

da mi je samo bio pri ruci jedan ovakav danas :smash::smash::smash:

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    83.4 KB · Pregleda: 345
Da li je neko video juce\danas reportazu na B92 gde neki ministar\funkcioner prica nesto i u pozadini mu se rokne XP. Hahhahaha...

Stavio jos danas popodne u "YouYube linkovi" :p

Inace to je predsednik neke "patriotske partje" (stvarno se tako zove stranka) koji je bio na listi SPS-a pa su po sporazumu morali da mu daju neku funkciju. Inace on se zalaze za uvoz 100k snajki iz Azije za nase nezenje.

Ko zna na kakvim je on sajtovima trazio snajke za nase momke pa zakacio neki virus.

Poslednja izmena:
izgleda da nije, jer se "dešava" odmah na početku podizanja win-a ;)

Upravo win boot 'otkriva' da je to SS, onaj progres bar pri podizanju Windowsa ne šeta onako brzo :), i osim ako nije isključen automatic restart, komp bi se resetovao nakon BSOD-a. Neko mu je verovatno to podesio da ga traumira ali nešto ne verujem da patriotski sekretar uopšte zna šta je BSOD, verovatno je mislio da mu to stigao mail iz Azije sa ponudom za uvoz snajki, pa je dao na prevođenje... jedino ga zeza što mora mirovati 10 min da bi ponovo mogao pročitati mail. :D

Poslednja izmena:
luk besonova produkcija... Luc Besson's District B13 drugi deo...

auuuu moram da dodjem da gledam snimanje :) David Balle se ne propusta
ako neko bude imao neke informacije sta,kako,gde neka mi javi :)

Inace to je predsednik neke "patriotske partje" (stvarno se tako zove stranka) koji je bio na listi SPS-a pa su po sporazumu morali da mu daju neku funkciju. Inace on se zalaze za uvoz 100k snajki iz Azije za nase nezenje.

Ko zna na kakvim je on sajtovima trazio snajke za nase momke pa zakacio neki virus.

Ahahahahaaa, pa sta ce mu novi uvoz eno nezenjama kineskinje kolko oce, vec uvezene i ocarinjene :D:D:D

Da vas razocaram... To je screensaver. Skinite ga, i u settings stiklirajte simulate disk activity!

auuuu moram da dodjem da gledam snimanje :) David Balle se ne propusta
ako neko bude imao neke informacije sta,kako,gde neka mi javi :)

Opaaa Banlieue 13 dvojka... ja bi samo radi one ribe dosao (ako ce ona da bude u drugom dijelu).:D

Rajke CARE! TO je taj!

@Coola nemoj da mi kvaris iluziju. Pusti me da verujem. :)

Poslednja izmena:
To izvUnjavanje (koje izgovara žena predstavljena kao PR pokrajinskog ombudsmana) je 200x gore od BSOD na kompu ovog lika koji, najverovatnije, ne ume taj komp ni da uključi.

U ovoj zemlji svako može sve da radi. Zato nam i jeste Internet takav, i sve ostalo.

Gledao, bila je reportaza o krshenju prava zena i beloj kugi. Dize se Win i BSOD.:D

Ja takodje gledao....

Valjda ga bilo blam da stoji neupaljen komp iza u kadru, podize se win, ona zastavica i FLJUS BSOD.

Slikao sam cak i mobilnim ali je JAKO LOSE ispalo :(

da bre gledao sam live..to je taj manijak sto predlaze trgovinu ljudima za resavanje bele kuge.. strasno..prva scena je bila kako se podize XP a sledeca BSOD.. videlo se i bez toga da je operisan covek od zivota..

Antivirus XP 2008

To je virus koji je sada vrlo aktuelan, mada ne znam kakve veze ima sa ovom temom.

da bre gledao sam live..to je taj manijak sto predlaze trgovinu ljudima za resavanje bele kuge.. strasno..prva scena je bila kako se podize XP a sledeca BSOD.. videlo se i bez toga da je operisan covek od zivota..
meni je na prvom mestu to HIT pa tek onda BSOD.. da li ste vi slushali shta taj chovek predlazhe !?! zgranuo sam se...

Da ne razvlacimo ovo na politiku, ali ja, licno ne vidim nista lose u tome da se to uradi. Sela se po Istocnoj, Juznoj i Zapadnoj Srbiji gase. Nema devojaka koje zele da se udaju.
Dole na jugu, dovode albanke da se zene...

Mislim da predlog mozda jeste zaprepascujuci, ali je problem zaista veliki. Hocu da kazem da su ljudi (pa vecina koja je mladja od 30tak godina) u Beogradu (koji je za razliku od sela iz pomenutih delova Srbije) urbano mesto, sa modernim shvatanjima dza bu, ljdska prava itd., navikli na jedne stvari i za Vas je to ne pojmljivo.

Opet. Ne bi trebali da natucamo o politici ovde.

Poslednja izmena:
Da ne razvlacimo ovo na politiku, ali ja, licno ne vidim nista lose u tome da se to uradi. Sela se po Istocnoj, Juznoj i Zapadnoj Srbiji gase. Nema devojaka koje zele da se udaju.
Dole na jugu, dovode albanke da se zene...

Mislim da predlog mozda jeste zaprepascujuci, ali je problem zaista veliki. Hocu da kazem da su ljudi (pa vecina koja je mladja od 30tak godina) u Beogradu (koji je za razliku od sela iz pomenutih delova Srbije) urbano mesto, sa modernim shvatanjima dza bu, ljdska prava itd., navikli na jedne stvari i za Vas je to ne pojmljivo.

Opet. Ne bi trebali da natucamo o politici ovde.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

Albert Einstein

Vrh Dno