nikolaf7
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 405
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600, Lc cc 120
- Matična ploča
- Gigabyte B550m ds3h
- RAM
- 2x8gb ddr4
- GPU
- GB Aorus 1080ti
- Storage
- WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
- Kućište
- Bitfenix Shinobi
- Miš & tastatura
- G502 hero
- Mobilni telefon
- Samsung A34
Sinoc sam u novi komp iz potpisa stavio staru grafiku 7770hd (iz potpisa), instalirao win7 64 pro i nekoliko puta sam dobio bsod....prvih par puta prilikom instalacije .net frameworka. Greska je 0x00000116 kao u naslovu, citao sam kazu da je drajver grafike u pitanju.
Odradio sam par tih fixeva - clean start pa win update .net frameworka koji je uspio, brisanje drajvera u safe modu pa instalacija opet ali dzaba sve. U medjuvremenu sam primetio i da grafika nece da pusta zvuk na tv kroz hdmi, tj pusta po sekundu zvuka na svakih 4-5s tisine, dok na zvucnicima ploca daje zvuk normalno. Okacio sam dump fajlove ako neko zna da cita to.
Ima li nade za neki fix ili format c?
Odradio sam par tih fixeva - clean start pa win update .net frameworka koji je uspio, brisanje drajvera u safe modu pa instalacija opet ali dzaba sve. U medjuvremenu sam primetio i da grafika nece da pusta zvuk na tv kroz hdmi, tj pusta po sekundu zvuka na svakih 4-5s tisine, dok na zvucnicima ploca daje zvuk normalno. Okacio sam dump fajlove ako neko zna da cita to.
Ima li nade za neki fix ili format c?
Prilozi
Poslednja izmena: