Šta je novo?

BS Player-pomoc u vezi subtitla

• Začetnik teme Začetnik teme zacool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Trebala bi mi pomoc oko ovog programa, naime skinuo sam 3-4 filma sa neta i sa svakim imam problem sa prevodima, znaci u jednom kasne u drugom zure, pokusavam sa ctrl+strelica, ali podesim na minut i opet pocnu da kasne..

Moze li ko da mi pomogne i da mi kaze u cemu je ovde problem, dal sa bsplayerom ili prevodima i kako to da vise namestim jer me izludjuje.

Hvala unapred

A jel imas problem sa SVIM filmovima koje pustas ili samo sa tih 3-4 koje si skinuo?

ja bih skinuo druge prevode....

A jel imas problem sa SVIM filmovima koje pustas ili samo sa tih 3-4 koje si skinuo?

Pa za sad sve koje sam skinuo imam probleme... doduse nisam skidao sve prevode nego pola i nijedan ne radi, mozda su pravi prevodi u onoj drugoj polovni :S:

Problem je sa prevodima 100%. Trazi druge

Probaj sa programom Subtitle Workshop, podesis i sacuvas itd. nije los i za jos neke stvari.

Skini program Subtitle Workshop i sa njim podesi te postojeće titlove.

EDIT: Dok sam ja čitao druge strane Benny Blanco ti je već dao odgovor. Program je odličan jer ne moraš da se cimaš i tražiš druge titlove.

Poslednja izmena:
Jos jedna preporuka za Subtitle Workshop. Programcic je stvarno ultra dobar!

problem je u neusaglasenosti titla i filma. Npr. film je pal 25 a titl 23.97 i zato konstantno bezi bez obzira sto ga ti namestis on ponovo pobegne. Sto kazu pre mene workshop resava problem. Otvori titl i snimi ga u standardu u kom je film. Da bi video koliko frejmova ima fillm pusti ga iz bsplayer-a i pogledaj u video info.

Probaj i sa nekim drugim programam da pustis prevod/film
Ja se secam da titlovi koji su radili u mv2 player i mpc u radlight 4 su uvek zurili

Ima li negde upusto kako se radi sa tim programom, i moze link gde mogu da ga skinem?

Subtitle Workshop je odlican programcic i resava takve probleme, jedino je na tebi koliko si voljan izgubiti vremena da namestis prevod. Ja sam izgubio dosta vremena sa Pirates Of The Caribbean (Dead Mans Chest) koji je dvdRip i na kraju odustao jer film je na dva CD-a definitivno nije podeljen kao sto je podeljen Subtitle.

Subtitle Workshop je odlican programcic i resava takve probleme, jedino je na tebi koliko si voljan izgubiti vremena da namestis prevod. Ja sam izgubio dosta vremena sa Pirates Of The Caribbean (Dead Mans Chest) koji je dvdRip i na kraju odustao jer film je na dva CD-a definitivno nije podeljen kao sto je podeljen Subtitle.

Koliko mui vremena odnosi ?

Program je veoma jednostavan i veoma ga je lako naći na 'netu. Čak je i besplatan. A za link, mislim stvarno 🙂 Ukucaj u bilo kom pretraživaču Subtitle Workshop i dobićeš link za skidanje istog.

Program je veoma jednostavan i veoma ga je lako naći na 'netu. Čak je i besplatan. A za link, mislim stvarno 🙂 Ukucaj u bilo kom pretraživaču Subtitle Workshop i dobićeš link za skidanje istog.

Oke, hvala ti! Izvinjavam se za ovo link :wave:

U mv2 playeru imas usaglasavanje filma i prevoda,probaj na taj nacin.

:wave:

Postoji i solucija da jednostavno spojis dva CDa (avi filea) i skines prevod za jedan CD.

Koliko komplikujete... Imas u subtitle workshop opciju za sihronizaciju..
Ucitas titl i video fajl u program i kada krene prvi titl stisni na first sync point (ctrl+1) i za zadnji red iliti last sync point stisnes ctrl+2 i onda na synchronize subtitlei to je to..
Kad se uvezbas onda je to posao od dva minuta.

Ima i opcija za podelu titla na dva tj split subtitle (ctrl+t). Odredis da ti splituje posle zavrsetka prvog CD-a (koji pre toga browse-ujes) i to je to.

Naravno, pre toga potrazi vec sredjen prevod koji postoji u 90 % slucajeva..
www.podnapisi.net
Ovde kod vecine titlova pise i za koji je release.
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno