Šta je novo?

BS player necje da pusti nishta

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
dakle ovako

imam problem sa BS Playerom 2.4 radio je sasvim normalno, i onda od jednom je prestao da pusta fajlove... stalno izbacuje neku gresku, pokusao sam reinstall medjutim ne pomaze...

OS je vista x64 i do ne davno je sve radilo sasvim normalno...

Poslednja izmena:
Iskreni savet - predji na The KMPlayer, mnogo je kvalitetniji player

dakle ovako

imam problem sa BS Playerom 2.4 radio je sasvim normalno, i onda od jednom je prestao da pusta fajlove... stalno izbacuje neku gresku, pokusao sam reinstall medjutim ne pomaze...

OS je vista x64 i do ne davno je sve radilo sasvim normalno...

Reinstaliraj codec-e....

I meni je to izlazilo kod nekih formata pa sam presao na KMPlayer i sada je sve ok!

Kao sto su ti rekli predji na km player daleko je bolji i pouzdaniji.

Na kmplayeru pusta sigurno jer kmplayer ima internal codece.
Ako oces da ostanes pri bs playeru izbrisi sve codece i isntaliraj ffdshow

ok prelazim na taj KM player, lepo radi za sad, zna li neko kako da podesavam titlove? desava mi se da mi titl kasni ili zuri u odnosu na film, u BS playeru se to vrlo lako podesavalo CTRL + <- -> kako to da odradim u KM?

ok prelazim na taj KM player, lepo radi za sad, zna li neko kako da podesavam titlove? desava mi se da mi titl kasni ili zuri u odnosu na film, u BS playeru se to vrlo lako podesavalo CTRL + <- -> kako to da odradim u KM?

Trebalo bi da je na < > na US tastaturi.

:wave:

Poslednja izmena:
nije... resync subtitle na [ i ]... jos lakse

Meni je i dalje Media Player Classic bolji* od KMPlayer-a (u stvari, KMP i VLC mi ravnopravno dele drugu i treću poziciju, kao backup video playeri na mom kompu).

Realno gledano, KM Player nema neku alternativu - podrzava toliko svega da mozesh da potroshish nekoliko meseci dok provalish koje sve funkcije ima. Media Player Classic je simpa, ali on nema interne kodeke, tako da ne moze ni da se meri sa KM Playerom.
Jedini plejeri koji su sa internim kodecima su KM Player, VLC i Gom Player.

Interni kodeci i nisu baš neka bitna prednost ;) A kompleksnost KMPa je "mač s dve oštrice" - treba da potrošiš silne dane da nađeš šta se gde nalazi u onim njegovim podešavanjima.

Sve u svemu, MPC je i dalje No.1 :D

Interni kodeci i nisu baš neka bitna prednost ;) A kompleksnost KMPa je "mač s dve oštrice" - treba da potrošiš silne dane da nađeš šta se gde nalazi u onim njegovim podešavanjima.

Sve u svemu, MPC je i dalje No.1 :D

Interni kodeci su prednost zato shto:

1. kada instalirash nekom ko se ne razume u softver plejer koji ima interne kodeke, ne morash da brinesh da mu nece raditi divx, xvid, quicktime ili flash video
2. ne morash da instalirash kodeke i gomilash potencijalno nestabilne komponente u sistemu

Slazem se da KM Player moze da uplashi one koji se prvi put susrecu sa nekim media playerom, ali sve osnovne funkcije on izvrshava bez nekog predznanja.

meni je KM player sasvim ok, za 5 min sma podesio sve opcije koje su mi trebale i to je to... moram samo jos da probam kako funkcionise do podesavanje titlova jer mi je to mnogo bitno...

Interni kodeci su prednost zato shto:
1. kada instalirash nekom ko se ne razume u softver plejer koji ima interne kodeke, ne morash da brinesh da mu nece raditi divx, xvid, quicktime ili flash video
2. ne morash da instalirash kodeke i gomilash potencijalno nestabilne komponente u sistemu
1. Svako ume da instalira ffdshow, real i qt alternative > sve rade po defaultu (a ako se ne varam Real Alternative je potreban i za KMP). Uz MPC, time su pokriveni praktično svi video formati.
2. Ovo se slažem, zato uvek govorim da treba staviti samo osnovne kodeke (gore navedene).

A meni su externi kodeci jako bitni, jer ih onda mogu koristiti i drugi programi - plejeri, programi za podešavanje titlova, ili kod mene vrlo često preview prozor mog fajla menadžera, xplorer2:

Dakle, i jedno i drugo ima prednosti i mane ;) Zato ja i kažem da su meni prva tri plejera MPC, VLC i KMP...

Nazad
Vrh Dno