Mirko BGD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2005
- Poena
- 319
ok prelazim na taj KM player, lepo radi za sad, zna li neko kako da podesavam titlove? desava mi se da mi titl kasni ili zuri u odnosu na film, u BS playeru se to vrlo lako podesavalo CTRL + <- -> kako to da odradim u KM?
Interni kodeci i nisu baš neka bitna prednostA kompleksnost KMPa je "mač s dve oštrice" - treba da potrošiš silne dane da nađeš šta se gde nalazi u onim njegovim podešavanjima.
Sve u svemu, MPC je i dalje No.1![]()
1. Svako ume da instalira ffdshow, real i qt alternative > sve rade po defaultu (a ako se ne varam Real Alternative je potreban i za KMP). Uz MPC, time su pokriveni praktično svi video formati.Interni kodeci su prednost zato shto:
1. kada instalirash nekom ko se ne razume u softver plejer koji ima interne kodeke, ne morash da brinesh da mu nece raditi divx, xvid, quicktime ili flash video
2. ne morash da instalirash kodeke i gomilash potencijalno nestabilne komponente u sistemu
meni je KM player sasvim ok, za 5 min sma podesio sve opcije koje su mi trebale i to je to... moram samo jos da probam kako funkcionise do podesavanje titlova jer mi je to mnogo bitno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari