Šta je novo?

Bs player i titlovi

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Koristim bs player 2.57 na Win7 64bit i kad gledam film ili seriju titlovi ponekad ne nestanu.Serije i filmovi imaju ono malo crnoga gore i dolje, i kad prikaže titl onaj dio koji je na filmu nestane a na crnom ostavi.Nema veze da li je Xvid,HD ili mp4.
Znaći ostavi mi pola titla na ekranu.To se ne događa stalno, recimo po 2-3 puta u filmu ili seriji. Koristim ga godinu i pol dana i toga nije bilo do sada, nisam apsolutno ništa dirao ni instaliravao.
Ima možda još tko takav problem.

Predji na neki normalan player, bs je jos negde u 2007-8

Stvarno, BS je danas out, nema šta da traži pored MPC-HC/BE, Pota ...

Al ste mu pomogli... ispade da je bs neupotrebljiv
Ko da ja sad uletim u mpc temu i kad neko napiše da ima neki problem ja kažem "pređi na bs kod mene se to ne događa" :D
Aj nek neko okači neki link gde mogu da se informišem šta je to tako dobro i nezamenljivo što ti moderni plejeri imaju a bs nema, pa da vidim da li bi mi nešto koristilo, jer ja stvarno ne vidim da mi kod bs-a nešto nedostaje, potpuno sam zadovoljan s njim.

A šo se problema tiče

Znaći ostavi mi pola titla na ekranu.To se ne događa stalno, recimo po 2-3 puta u filmu ili seriji.

Takvi problemi su nezgodni pogotovo ako se ne mogu reprodukovati uvek po želji. Možeš naravno probati da reinstaliraš plejer, ali prvo proveri da li se kod određenog titla problem ispoljava uvek i na istim mestima. Ja koristim isto verziju 2.57 ali titlove ne puštam s njim tako da ne bih znao da li je to neki bag do bs-a

Ne nikad se ne dogodi na istom mjestu, probaću reinstalirati bs.

Nazad
Vrh Dno