Lucas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2002
- Poena
- 705
da li ste primetili da mozete da obrisete fajl koj gledate dok ga gledate? kao da ga bsplayer ucita u memoriju (RAM) pa ga posle pusta iz rama! doduse ovo nema mnogo smisla, a i taskman pokazuje da bsplayer zauzima 28mb.... tih 28mb su predpostavljam buffer i program.
pustio sam seartch na disku, cisto da vidim da li kopira faj negde drugde pa ga pusta odalte (ok... nema smisla, ali ajre da probam...) i naravno ne kopira ga 😛
dakle. upravo sam obrisao film od 700mb, a i dalje mogu da ga gledam u bsplayeru!!
jel ima neko ideju? 🙂
da se dopunim. ako ugasim program, pa ga upalim ponovo i pustim play (podesen je da pusti zadnji fajl koj je reprodukovao) nista se ne desi...
pustio sam seartch na disku, cisto da vidim da li kopira faj negde drugde pa ga pusta odalte (ok... nema smisla, ali ajre da probam...) i naravno ne kopira ga 😛
dakle. upravo sam obrisao film od 700mb, a i dalje mogu da ga gledam u bsplayeru!!
jel ima neko ideju? 🙂
da se dopunim. ako ugasim program, pa ga upalim ponovo i pustim play (podesen je da pusti zadnji fajl koj je reprodukovao) nista se ne desi...
Poslednja izmena od urednika: