Takodje se slazem sa Acom, i ja ih ne rezem brze od 4x.Aca je napisao(la):Mozes da rezes naravno i bice citljivi, samo ne vidim gde ti se toliko zuri. Ja licno nikada ne rezem preko 4x. To je otprilike najoptimalnija brzina.
HAL je napisao(la):Takodje se slazem sa Acom, i ja ih ne rezem brze od 4x.
HAL je napisao(la):Takodje se slazem sa Acom, i ja ih ne rezem brze od 4x.
Isto. Nema iskusenja, daklem.ZoNi je napisao(la):doduse, imam 4-brzinski Teac rezac ;P
Cekaj malo...srecko77 je napisao(la):Jeste li culi za Verbatim Vinyl? E, to vam je CD koji je specijalizovan (osim naravno Audio CD-a koji su skuplji) za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica. On vam je fabricki ogranicen na max brzinu rezanja 12x. Znaci da je to u stvari max preporucena brzina rezanja Audio CD-a.
Ja licno ne idem iznad 8x, mada i to radim na silu ne bas usled nedostatka vremena vec zbog toga sto me mrzi da cekam 20 minuta da mi se nareze CD, vec ga "sprzim" za oko 10-ak.
Pa dobro, sta bi s ovim ?srecko77 je napisao(la):Jeste li culi za Verbatim Vinyl? E, to vam je CD koji je specijalizovan (osim naravno Audio CD-a koji su skuplji) za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica. On vam je fabricki ogranicen na max brzinu rezanja 12x. Znaci da je to u stvari max preporucena brzina rezanja Audio CD-a.
Ja licno ne idem iznad 8x, mada i to radim na silu ne bas usled nedostatka vremena vec zbog toga sto me mrzi da cekam 20 minuta da mi se nareze CD, vec ga "sprzim" za oko 10-ak.
Crni je napisao(la):A ti sad kazes da moze i sa gornje. Jel to znaci da moze da se reze sa obe strane ?!
Ajde objasni malo....
dobro deder ... razumeli smo...srecko77 je napisao(la):"za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica."
Ljudi, jeste li vi pismeni. Pravopis se uci jos na pocetku osnovne. Ko je pomenuo rezanje sa gornje strane Vinyl CD-a???? Kakovo rezanje na gornjoj strani??? Pa zar ne vidite zarez "," (zapeta, koma) iza "rezati i podaci,,,,,,,,I (dakle) I sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica." Ovde radnja "rezanje" nema veze sa gornjom stranom CD-a, odvojena je ZAREZOM i nije nikako vezana za deo recenice u kome se kaze kako on izgleda. Pa zar ste bre dosli na forum a niste prosli ni pravopis.
A Aleksandru svaka cast !!!
srecko77 je napisao(la):"za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica."
Pravopis se uci jos na pocetku osnovne.
Pa ako cemo vec o pravopisu i pismenosti...srecko77 je napisao(la):"za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica."
Ljudi, jeste li vi pismeni. Pravopis se uci jos na pocetku osnovne. Ko je pomenuo rezanje sa gornje strane Vinyl CD-a???? Kakovo rezanje na gornjoj strani??? Pa zar ne vidite zarez "," (zapeta, koma) iza "rezati i podaci,,,,,,,,I (dakle) I sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica." Ovde radnja "rezanje" nema veze sa gornjom stranom CD-a, odvojena je ZAREZOM i nije nikako vezana za deo recenice u kome se kaze kako on izgleda. Pa zar ste bre dosli na forum a niste prosli ni pravopis.
A Aleksandru svaka cast !!!
A nastavak je totalno nepovezan i prakticno nema nikakve veze sa onim sto mu prethodi:E, to vam je CD koji je specijalizovan (osim naravno Audio CD-a koji su skuplji) za snimanje Audio-a, mada se mogu na njega rezati i podaci, ....
Te dve "misli" nemaju ama bas nikakve veze jedna s drugom, a ti razmisli malo, pa ces videti da sam u pravu...., i sa one gornje strane gde je stampa izgleda kao "stara dobra" singlica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari