Šta je novo?

Brzina downloada u browserima

bora81

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poena
330
Nadam se da sam pogodio deo foruma za ovu temu.Imam sledeci problem.Na desktopu i laptopu brzina downloada u svim browserima mi je duplo manja nego sto treba.Na primer ako skidam nesto sa full brzinom od 4 mb.s browser mi pokazuje duplo manje.E sad fora je ta sto kad dodje do 50% download on prekine.Sto u prevodu znaci da on skida sa full brzinom medjutim ne pokazuje je tacno.U sustini ovo i nije da kazem problem neki veliki ali mi nije jasno zbog cega pokazuje da skida sa 2 mb.s i prekine na 50%.Kad dodje to 50% on krene da puni do 100% jako brzo i za par sekundi prekine.Takodje ako nesto skida sa lupam 2 mb.s on pokazuje upola manje i isto na 50% napuni do 100% i skine.File koji skine je dobar i nije corrupted.Da misterija bude veca desava mi se isto i na laptopu i na desktopu.Takodje to se desava i u IE9 i chrome i firefox.A takodje i u jdownloader.Nisam jedino probao torente.Inace imam windows 7 i aviru premium suite av.

Avira Web protection(real time skeniranje http saobraćaja) je odgovorna za takvo ponašanje.

E car si majke mi!!!To je.Hvala!Evo sad sam iskljucio webguard i download je normalan.A kazi mi jer se moze to neko iskljuciti da ne radi ili mora bas da se stopira webguard?

Vrh Dno