FX Ja se mucim na 56k, a ti bi da povecas brzinu ADSL-aFXswiper je napisao(la):Imam ADSL 512/128 i interesuje me da li je moguce nekako da se "prevari" provajder i da se brzina poveca ?? neki warez ili sta vec ... hvala
lucky2001 je napisao(la):Koju karticu DSL,ADSL ili HDSL imas interna ili eksterna varijanta,kako ti obracunavaju potrosen protok ,kroz vreme,kolicinu MB/s ili ti je flat rate pristup, koji su sa druge strane uredjaji CISCO ,3COM ili ....
Pa bi tek onda mogao da vidis da li bi ti neki drugi proksi ili busenje acces server-a pomoglo!!!!
Geek_master je napisao(la):Swiperu, lepo sam ti rekao da imas malo obzira prema drugima ovde... vecina nas se vuce na 56k modemima na kojima je i 56k misaona imenica. U vezi s tim, kako ocekujes da ti neko pomogne kad ovde niko nema ADSL...
dsl,hdsl ili adsl ????? sve su to dsl kartice samo razlicite vrste - ne postoji tehnicki "obican: dsl.lucky2001 je napisao(la):Koju karticu DSL,ADSL ili HDSL imas interna ili eksterna varijanta,kako ti obracunavaju potrosen protok ,kroz vreme,kolicinu MB/s ili ti je flat rate pristup, koji su sa druge strane uredjaji CISCO ,3COM ili ....
Pa bi tek onda mogao da vidis da li bi ti neki drugi proksi ili busenje acces server-a pomoglo!!!!
austin je napisao(la):Prvo ko prvo svaki od provajdera je ogranicen uplinkom koji zakupljuje od telekoma, tako da kad bi pustili pun bitrate , par korisnika bi povuklo ceo moguci protok kod provajdera sto bi bilo i te kako primeceno i spreceno istog momenta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari