Šta je novo?

browser za panther???

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
Nov sam sto se tice Mac a. Sveze stavljen Panther je u pitanju a Safari mi bas i ne radi najbolje. Ne otvara mi Hotmail a ni Facebook ne otvara kako treba. Otvara Face kao na mobilnom u jednoj liniji sve! Posto ce keva koristiti racunar,ovo mi je najbitnije da radi na kompu. Ako bi bili ljubazni da mi kazete dali je neko podesavanje u pitanju ili da stavim drugi browser? Probao sam skinuti Mozillu 2.... ali ne znam installirati jer je .exe. Pomoc???

Izgleda da si promašio malo. Sada sam proverio na njihovom sajtu postoji podrška i za srpski jezik za Windows, Mac OS X i Linuks. Skinuo si verziju za Windows.

koliko sam ja video ima ali za novu verziju 3... koju je panter slab, nisam mogao da nadjem 2... a da je za mac. Ali provericu jos jednom.
A jel znas mozda sta ne valja kod Safarija?

ooops...kliknuo sam na pogresan download!
Hvala u svakom slucaju!:)
Pitanje za Safari jos stoji,posto kazu da je bolji od mozille na macu.

Safari je brzi (startovanje, javascript, manje jede CPUa...) a FireFox ima pluginove... :)

jesi li probao iCab?

iCab - nekad je bio ultra brz... od verzije 4 je presao na webkit tako da se drasticno promenio ali ga nisam nikada probao u toj verziji... 10x za info!

e ovako...cisto radi informacije. Camino ne moze na you tube,pa sam morao da vidim nesto drugo. Opera 9.64 radi na Pantheru i radi sve!

Nazad
Vrh Dno