Šta je novo?

Browser pada prilikom skidanja većih fajlova

Geza

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2009
Poena
585
U poslednje vreme mi se javlja jedan izluđujući problem. Svaki put kada poželim da skinem fajl veće veličine, recimo film od nekih 400 mb, dolazi do prekida na recimo zadnjoj trećini. Opera mi se restartuje i u detaljima mi izađe sledeće tekst.
OPERA-CRASHLOG V1 desktop 11.51 1087 windows
Opera.exe 1087 caused exception C0000005 at address 77C472E3 (Base: 400000)
Registers:
EAX=35351BBE EBX=138C34A7 ECX=034206E7 EDX=00000002 ESI=282D0020
EDI=00000000 EBP=0BE2FD80 ESP=0BE2FD78 EIP=77C472E3 FLAGS=00010212
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000
Moram da napomenem da se ovo dešava i kada pokušam da skinem film preko Explorera. Dok se film skida dolazi do sve većeg zauzeća RAM memorije, da bi se na vrhuncu sve samo preseklo maksimalnim zauzećem procesora. Ako imate neki savet, bio bih vam zahvalan. :)

Lici na hardverski problem, chekiraj RAM.

Mislim da sam našao problem. Recycler sprečava upis veće količine skinutih podataka sa neta, a meni je sada potreban jedan od hotfix-a. Konkretno ovaj http://support.microsoft.com/kb/823409/EN-US/. Samo ne znam odakle da ga skinem.
Ili ako neko zna kako da povećam Writefile i Transmitfile deo Windowsa XP koji je zadužen za skladištenje podataka prilikom skidanja sa neta.

Poslednja izmena:
Moj problem je, samostalno, rešen uz pomoć programa TCP Optimiser, koji je vratio default podešavanja Windowsa XP. Valjda sam, za sada, obezbeđen od problema sa gledanjem filmova ,)

Nažalost sve se vratilo na staro posle samo jednog dana. Prekid u skidanju filma i restart browsera se desi tačno na 345657427 bajtova. Koji deo kompjutera je zadužen za ograničavanje veličine skinutih fajlova ?
Izvinjavam se zbog trostrukog postovanja :p

probaj jel ti se desava to i u internet exploreru ili mozilli (preinstalcaija opere) ili uradi sistem restore(u zavisnosti kada ti se problem pojavio ) ili preinstaliraj sitem(najbolja opcija)

probaj jel ti se desava to i u internet exploreru ili mozilli (preinstalcaija opere) ili uradi sistem restore(u zavisnosti kada ti se problem pojavio ) ili preinstaliraj sitem(najbolja opcija)

Moram da napomenem da se ovo dešava i kada pokušam da skinem film preko Explorera. Dok se film skida dolazi do sve većeg zauzeća RAM memorije, da bi se na vrhuncu sve samo preseklo maksimalnim zauzećem procesora. Ako imate neki savet, bio bih vam zahvalan. :)

Ko jos skida filmove preko browsera, postoje programi za to.

Poslednja izmena:
^ Koristio sam i FileServe download Manager, i opet je rezultat bio isti. Win Explorer se javi da postoji greška i da program mora da se zatvori. Probaću da nabavim još RAM memorije sledeće nedelje, možda to pomeri stvari sa mrtve tačke. System Restore me vraća samo dve nedelje unazad, a nisam siguran da se problem javio tako skoro.

Nazad
Vrh Dno