Šta je novo?

Brothers in Arms 2 - zahtevnost !!!

takinada

Znamenit
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
1,045
Jel` zna neko u cemu je rec? I prvi deo se mucio na mojoj (krsh) konfiguraciji, ali ovoje vrh. Athlon 2000+, 512Mb, HIS 9550, 8rda3i, Omega 5.9. Frame-ovi idu od 8 do 22 sa ubijenim svim efektima, nebitna rezolucija. O cemu se radi, sta menjati ovde? Da li menjati neku od komponenti ili nije optimizovana igra (za krsheve) tj. cekati patch? Pomagajte.... :trust: :trust: :trust:

Poslednja izmena:
99% je da ti fali jos 512 MB rama.

Nije memorija, probao sa 1 Gb pre pola sata. Isti framerate kao i sa 512Mb. Izgleda da je preostala graficka a mozda i procesor (naravno ploca). Sta da se radi. Mislio sam da je Boiling Point samo slucajnost u zahtevnosti, sve ostalo se dalo kako-tako igrati. Dodje i 9550-i kraj.... :crash: :crash: :crash:

Poslednja izmena:
Igru presao prosle nedelje.

Ima oko 15-tak nivoa u SP + oko 5 u skirmish modu. Utisak je da su nivoi nesto tezi u odnosu na I deo. Takodje, cini se da je poboljsan AI Nemaca, ali je i dalje izludjujuci nacin na koji vasi saborci izvrsavaju naredbe - zadate im da dotrce do nekog zaklona i odatle raspale po neprijatelju, a oni krenu kao telad pre rudu, stanu (upravo) van zaklona i tako svi izginu do jednog.

Na pojedinim nivoima gotovo je nemoguce strateski (neopazeno) zaobici tenkove ili mitraljeska gnezda Nemaca dok vasi saborci zasipaju iste vatrom (ili obrnuto: dok vi odvlacite paznju neprijatelju, zadati komandu saborcima da ih zaobidju). Po meni, problem je mnogostruko bolje resen u slicnom timskom FPS-u : Full Spectrum Warrior.

Iako nista novo u odnosu na I deo, ipak preporuka: za igranje.

Vrh Dno