E, ako nije problem, posalji jedan PM ili objavi kad stignedriver je napisao(la):aaa, pocheo si da gledash theisonews
imash srece shto ne radi satelit od subote, inache bi igra vec bila tu![]()
Minja je napisao(la):...
E, ako nije problem, posalji jedan PM ili objavi kad stigne- tu igru cekam tako dugo.
Pozdrav
Pa okreci, okreci...driver je napisao(la):ma proradio eon od danas, samo treba okretati antenu![]()
byMaX je napisao(la):Uh, i ja sam se uzeleo dobrih P&C avantura...
Milan82bh je napisao(la):Bla.....vec sam je presao.
Dali je moguce da su poceli da prave ovako kratke igre? :?: Evo prvo MaxPayne2 a sada i BS3,tu je verovatno jos gomila naslova kojih sad ne mogu da setim.
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Koji zanr?
"Na efekat smora" hmmm.....OptiPlex je napisao(la):na efekat smora !![]()
Milan82bh je napisao(la):...
Sta koji zanr :?:
"Na efekat smora" hmmm.....
Samo cu ti reci(a i sam znas)da se Final Fantasy VII i IX igra nedelju,dve u jednom dahu.Molim???
Sta da kazemo za Residen Evil?Jel i Ultima smori posle duzeg igranja?
Sa druge strane si u pravu,kad bi igrali svaku igru po nedelju,dve ne bi stigli da pogledamo druge igre kamoli da ih probamo.
Ali ljut sam zbog toga sto sam sve pripremio kako bih se uziveo u igru(Broken Sword 3)i....na kraju sam se smorio kad sam provalio koliko je kratka.Igra je nesumljivo dobra ali.......![]()
OptiPlex je napisao(la):...
Uh, bre, sad si naveo sve sto sam obrisao posle prvog ekrana (sem ultime) koliko me je smoriloIzem ti japanske avanture :d
MaX ovo nazalost nije P&C avantura.Sad sam upravljas sa George-om,tipa tomb r.
Ahh... samo da ima atmnosferu kao prvi i drugi deo...uf opet cu ugroziti svoj privatni zivot :beat:
"Na efekat smora" hmmm.....
Samo cu ti reci(a i sam znas)da se Final Fantasy VII i IX igra nedelju,dve u jednom dahu.Molim???
Sta da kazemo za Residen Evil?Jel i Ultima smori posle duzeg igranja?
Sa druge strane si u pravu,kad bi igrali svaku igru po nedelju,dve ne bi stigli da pogledamo druge igre kamoli da ih probamo.
Ali ljut sam zbog toga sto sam sve pripremio kako bih se uziveo u igru(Broken Sword 3)i....na kraju sam se smorio kad sam provalio koliko je kratka.Igra je nesumljivo dobra ali.......![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari