Šta je novo?

Broken Sword 3:Slepping Dragon je izasao...

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
("driver" samo nemoj da mi kazes da kasnim) ajde utisci....
Molio bih gospodu koju ne interesuje topic da preskoce isti ;P

aaa, pocheo si da gledash theisonews :)
imash srece shto ne radi satelit od subote, inache bi igra vec bila tu :)

Kako to ima srece sto nije stigla :) ? Uh, i ja sam se uzeleo dobrih P&C avantura... Sad ce Macedonic iz SK da se isprima, jedva cekam tekst :)

driver je napisao(la):
aaa, pocheo si da gledash theisonews :)
imash srece shto ne radi satelit od subote, inache bi igra vec bila tu :)
E, ako nije problem, posalji jedan PM ili objavi kad stigne :) - tu igru cekam tako dugo.

Pozdrav

Minja je napisao(la):
...

E, ako nije problem, posalji jedan PM ili objavi kad stigne :) - tu igru cekam tako dugo.

Pozdrav

he he kako stvari stoje sa eonom nece skoro stici :mrgreen:

ma proradio eon od danas, samo treba okretati antenu :)

byMaX je napisao(la):
Uh, i ja sam se uzeleo dobrih P&C avantura...

MaX ovo nazalost nije P&C avantura.Sad sam upravljas sa George-om,tipa tomb r.
Ahh... samo da ima atmnosferu kao prvi i drugi deo...uf opet cu ugroziti svoj privatni zivot :beat:

Eh...na moju veliku radost :happy: ono cega sam se plasio se obistinilo.Nisam otisao na posao niti sam otisao na sluzbeni put,nisam se ni sa devojkom cuo a bogami nisam ni spavao :eye: ...........Trebalo bi zabraniti dalje pravljenje ovakvih teskih "narkotika". :mrgreen:

GDE STE NABAVILI :boom: :boom: ;P

Stigao sam do Teatra(podzemlje)kad sa Nico-om uzimam artifakt.Ako nekom treba pomoc neka kaze.....

Bla.....vec sam je presao.
Dali je moguce da su poceli da prave ovako kratke igre? :?: Evo prvo MaxPayne2 a sada i BS3,tu je verovatno jos gomila naslova kojih sad ne mogu da setim.

Milan82bh je napisao(la):
Bla.....vec sam je presao.
Dali je moguce da su poceli da prave ovako kratke igre? :?: Evo prvo MaxPayne2 a sada i BS3,tu je verovatno jos gomila naslova kojih sad ne mogu da setim.

Znas kako, ne da je moguce nego ima i logike... odigras igru, nalozis se sto je vec kraj i odes da kupis sledecu... ili oni lepo lupe expansion pack pa ti uzmu jos kinte... ma stoka bre :whip

[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):

Sta koji zanr :?:
Igre su poceli da prave preko noci(chast Blizzardu).....Evo ti primer Unreal 2 koga sam igrao int. 7h i.....presao ga!Jel to normalo?Igru koju su pravili "kao" 2god. sam obrnuo ko od shale.Mogu da zamislim shta ce biti sa DeusEx-om 2 :brow:

Pa dobro, takav je trend. Nekad je dolazilo 2 dobre igre mesecno i trajale su do zla boga, i zbog toga bi redovno smorile pri kraju, danas dolaze 2 igre dnevno, od toga jedna do dve dobre nedeljno...ne vidim u cemu je problem :)
Naravno slazem se da bi bilo bolje kad bi sve igre bile duze ali zaboravljas na efekat smora ! :D

OptiPlex je napisao(la):
na efekat smora ! :D
"Na efekat smora" hmmm.....
Samo cu ti reci(a i sam znas)da se Final Fantasy VII i IX igra nedelju,dve u jednom dahu.Molim???
Sta da kazemo za Residen Evil?Jel i Ultima smori posle duzeg igranja?
Sa druge strane si u pravu,kad bi igrali svaku igru po nedelju,dve ne bi stigli da pogledamo druge igre kamoli da ih probamo.
Ali ljut sam zbog toga sto sam sve pripremio kako bih se uziveo u igru(Broken Sword 3)i....na kraju sam se smorio kad sam provalio koliko je kratka.Igra je nesumljivo dobra ali....... :(

...

Samo cu ti reci(a i sam znas)da se Final Fantasy VII i IX igra nedelju,dve u jednom dahu.Molim???
Sa druge strane si u pravu,kad bi igrali svaku igru po nedelju,dve ne bi stigli da pogledamo druge igre kamoli da ih probamo.
Ali ljut sam zbog toga sto sam sve pripremio kako bih se uziveo u igru(Broken Sword 3)i....na kraju sam se smorio kad sam provalio koliko je kratka.Igra je nesumljivo dobra ali....... :(

Uh, bre, sad si naveo sve sto sam obrisao posle prvog ekrana (sem ultime) koliko me je smorilo :) Izem ti japanske avanture :d

Inace, slazem se da postoje igre koje zasluzuju da budu itekako duze, ali s'obzirom na veliki broj istih nijednoj to ne uzimam kao preterani nedostatak

OptiPlex je napisao(la):
...

Uh, bre, sad si naveo sve sto sam obrisao posle prvog ekrana (sem ultime) koliko me je smorilo :) Izem ti japanske avanture :d

Meni nije jasno chime se ti odusevljavash!!Ajde izaci ce i taj DeusEx2 igracesh ga 3 dana,precices ga i smoriti se....to je uzitak,to je zadovoljstvo? daj bre koga lazesh!Pitao bih te da plachas igre po 50E

Potpuno se slaze, ali em ne placam igre po 50€ :d em kad nesto krenem da igram ne igram na brzinu.

Inace slazem se da je bezobrazno uzimati 50€ za tako kratku zabavu sa nase tacke gledista ali zaboravljas pri tome jednu stvar koju oni na zapadu za raliku od nas najvise gledaju - MULTIPLEJ !!! 50% ljudi tamo i ne pokrenu single vec odmah gledaju kakva je igra u modu za vise igraca, i igra je tamo daleko dugovecnija nego ovde. Recimo da sam tamo mislim da bih samo instalirao Battlefield, Wc3 i Morrowind za svoju dusu :)
A upravo je to razlog zbog kojeg su avanture manje-vise propale, niko vise nece da se smara sa njima :D

Kod nas u Srbiji mozda 5% ljudi gleda multiplej, a ostatak se smara sa singleovima.

...

MaX ovo nazalost nije P&C avantura.Sad sam upravljas sa George-om,tipa tomb r.
Ahh... samo da ima atmnosferu kao prvi i drugi deo...uf opet cu ugroziti svoj privatni zivot :beat:

He he, onda ce se svideti jos vise onoj mojoj... Jel neko voljan da razmenimo onaj skup shareware programa sto sam skinuo sa download.com-a ? :)

...

meni nije kratka .. odgovarajuce duzine ;) ..
samo su smorili sa kockama .. :mrgreen:

I BAJA JE PRESAO IGRICU. HVALA HVALA. TREBALO MI JE 6 DANA.... :D

Nazad
Vrh Dno