URGH! je napisao(la):Ako je neko vec poceo da je igra ako moze da mi kaze kako da izadjem iz aviona?
URGH! je napisao(la):Ako je neko vec poceo da je igra ako moze da mi kaze kako da izadjem iz aviona?
razor1900 je napisao(la):...
Prvo odvuci sanduk na rep aviona, razbi staklo u kokpitu aviona, otvori pivo sa vadičepom i uz pivo probudi pilota, on će otići na kraj aviona i ti ćeš moći iskočiti kroz prozor u kokpitu... cheers
URGH! je napisao(la):...
Pilota sam probudio,ali se ne mice iz sedista,a staklo predpostavljam da treba da se razbije protivpozarnim aparatom ALI KAKO?
URGH! je napisao(la):Ma dao sam mu pivo,cak je nesto i popricao samnom(kao i svaka iskusna klosarcina koja se ogrebe za pivo),ali samo sedi
Otvoris pivo, das mu, uzmes pp aparat, PAGE UP (da selektujes prozor), razbijes ga, probas da izadjes, ukapiras da ne moze, pricas sa pilotom (da onde pozadi) izadjes kroz razbijeni prozor....URGH! je napisao(la):Ma dao sam mu pivo,cak je nesto i popricao samnom(kao i svaka iskusna klosarcina koja se ogrebe za pivo),ali samo sedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari