Šta je novo?

Broken Sword 3 -saveti

URGH!

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
619
Ako je neko vec poceo da je igra ako moze da mi kaze kako da izadjem iz aviona?

URGH! je napisao(la):

Prvo odvuci sanduk na rep aviona, razbi staklo u kokpitu aviona, otvori pivo sa vadičepom i uz pivo probudi pilota, on će otići na kraj aviona i ti ćeš moći iskočiti kroz prozor u kokpitu... cheers

URGH! je napisao(la):

Ne pomaze nista.Mora da je neki bug,ipak ne moguce je da ne mozes na samom pocetku dalje,jel tako.Uninstall-iraj je i baci u djubre :d

razor1900 je napisao(la):
...

Prvo odvuci sanduk na rep aviona, razbi staklo u kokpitu aviona, otvori pivo sa vadičepom i uz pivo probudi pilota, on će otići na kraj aviona i ti ćeš moći iskočiti kroz prozor u kokpitu... cheers

Pilota sam probudio,ali se ne mice iz sedista,a staklo predpostavljam da treba da se razbije protivpozarnim aparatom ALI KAKO?

Uzmi aparat za gasenje pozara i dok ga drzis selektuj prozor (sa gore-dole ili levo desno valjda) i onda ga razbucaj.

Smrc!....svi imaju igru pre mene,a ja je najvise trazio

URGH! je napisao(la):
...

Pilota sam probudio,ali se ne mice iz sedista,a staklo predpostavljam da treba da se razbije protivpozarnim aparatom ALI KAKO?

Nisi mu dao pivo, kako da se miče bez mirisa piva ! cheers

Ma dao sam mu pivo,cak je nesto i popricao samnom(kao i svaka iskusna klosarcina koja se ogrebe za pivo),ali samo sedi

URGH! je napisao(la):
Ma dao sam mu pivo,cak je nesto i popricao samnom(kao i svaka iskusna klosarcina koja se ogrebe za pivo),ali samo sedi

:boom:
Ma dao si mu zatvoreno pivo, samo ga je omirisao, znači kombinacija vadičep+pivo+pilot !!!!!!!

cheers

URGH! je napisao(la):
Otvoris pivo, das mu, uzmes pp aparat, PAGE UP (da selektujes prozor), razbijes ga, probas da izadjes, ukapiras da ne moze, pricas sa pilotom (da onde pozadi) izadjes kroz razbijeni prozor....

sta da radim u onom jebenom gradu. Sa svima sam pricao i prokleti englezi ne reaguju?? u cemu je fora?

U prodavnici kod onog hipija uzmi knjigu koja je na stolu ispred njega. U prodavnici mozesh da idesh lijevo pa na sprat ali prije toga morash da pokazesh hipijevu knjigu onom Ircu ispred puba.

Inache ovo je najbolja avantura posle kultne 8) Beneath a Steel Sky.

hvala hvala

Nazad
Vrh Dno