Šta je novo?

brojevi/sim kartica

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Zanima me koliko brojeva moze da se stavi na jednu sim karticu i gde to moze da se uradi i za koliko para?

:wave:

p.s. za sve one koji ce reci upotrebi search (iz raja je izasao), on u mom slucaju nije urodio plodom :p

Na jednu karticu ne moze se staviti vise brojeva!!!
Ali u jedan telefon mogu se staviti 2 kartice(nadam se da si na tako nesto i mislio)
Potrebno je nabaviti posebna "ledja" za tel koja nos dve kartice,a to postoji. GOOGLAJ i lako ces naci ...

nije tacno, na jednu karticu moze stati vise brojeva, no ne znam cenu takve operacije ali sam video negde da neko to radi u bg
neko ce vec reci gde moze to da se uradi i po kojoj ceni

pozz

edit cini mi se da se te kartice zovu gold,... inace ta ledja za telefon sa mestom za jos jednu sim karticu takodje postoje, samo ne znam da li ima za sve modele mobilnih,...

Poslednja izmena:
Sada sam to sve malo pregledao i nisam nista konkretno pronasao! Ajde ako ima neko konkretan kontakt neka mi javi.

:wave:

Na jednu karticu ne moze se staviti vise brojeva!!!
Ali u jedan telefon mogu se staviti 2 kartice(nadam se da si na tako nesto i mislio)
Potrebno je nabaviti posebna "ledja" za tel koja nos dve kartice,a to postoji. GOOGLAJ i lako ces naci ...

U Srbiji sve moze da se uradi ;)

ledeni baci mi na pm koliko kosta

Poslednja izmena:
Aaaa takoona sudinica pre neki dan dobila pretecu poruku sa broja "nekog bitnog" ali nije sa njegovog telefona... bla,bla... :)
Srbija do Tokija :-devil-:

shto na pm,dajte ovde da znamo svi kolko koshta da ne smaramo coveka sa milion pm-ova

Dva - tri broja 30e i potrebno je oko 5-8 sati da se to odradi. Direktan citat Ledenog.

Vrh Dno