Šta je novo?

broj procesa na laptopu, nov sistem?

core2extreme

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2012
Poena
160
Pozdrav svima, instalirao sam nov sistem windows 7 64bit I nakon podizanja sistema bilo je oko 40 procesa koliko se secam a nakon instalacije svih drajvera sa sajta proizvodjaca taj broj se duplirao I venitilator na laptou radi stalno ne znam zbog cega.. temperature procesora se krece od 45 do 50stepeni kada koristim normalno laptop kao npr sada bez video snimaka na youtube itd..
imam asus n76vz i7 processor hd4000 I 650m graficka.. 16gb rama.. ssd Samsung 256gb I 750gb 7200rpm..
eto ima na slici da se vidi broj svih procesa I imena procesa pa ne nzam da li je nesto viska, ssd sam podesio prema onom uputstvu sa pcpractic sajta, lepo radi brzo se pali ali ne znam sto je to tako toliki broj procesa I ventilator da se ne gasi.. da napomenem da sam ga cistio pre nekih mesec dana, zamenjena termalna pasta itd..
sta mislite do cega je to ili je to normalno? Da li je pozeljno instalirati drajver za intel hd4000 sa intelovog sajta ili sa asus sajta kada obelezim model mog laptopa, jer je drajver na intel sajtu noviji ali eto stavio sam bas pravljen za n76vz ako ima neke razlike? eto slika pogledajte ko se razume u te procese da li nesto treba iskljuciti

Pa naravno da ima toliko procesa kada si isao na sajt laptopa poskidao sve drajvere i isao samo next...next , mozes uci u msconfig i pogasiti sve nista se nece desiti a brze ce bootovati:

msconfig-startup.jpg

Nazad
Vrh Dno