Šta je novo?

Brlja ekran na MP4 player-u

• Začetnik teme zwobot
  • Datum pokretanja
Z

zwobot

Guest
Pozdrav svima.Imam MP4 player MP951 (kopija xvawe s70) samo sto nema kameru.Kupljen je u pakomu pre 2 nedelje.Naime problem je u sledecem:kada udjem u folder za gledanje slika i videa,ekran zabrlja i pojavljuju se artifakti.Da napomenem da je touch screen.Evo i prilozenih slika:

Prilozi

• Image(247).jpg
    Image(247).jpg
    23.1 KB · Pregleda: 106
  • Image(248).jpg
    Image(248).jpg
    27.2 KB · Pregleda: 115
Da mu nisi overklokovao grafichku? :D
Deluje mi kao softverski glich, ako mozesh da mu nadjesh novi firmware moguce da bi ti reshilo problem. Uostalom ovakve gluposti podlezu garanciji, vrati to Pakomu pa nek oni vide shta mu je. Usput, koliko si platio taj plejer?

E stvarno kao kad se klokuje graficka,isti su artifakti :D .Hteo sam cisto informativno da pitam,mozda se jos nekom desio ovaj problem.Nosicu ga na reklamaciju,ne zelim da ceprkam po firmware-u zbog garancije ili jos gore da ne ubodem dobar.Player je placen oko 70 evra,cura ga je kupila pre 2 nedelje i evo sta se desava.Iskreno nisam odusevljen playerom prvenstveno zbog jacine zvuka a posle slaba osetljivost ekrana.

Ma ubuduce bolje izbegavaj ove PRC plejere (i tvoja cura takodje :d), ne isplati se da ti kidaju zivce za dzabe pa i 20e da koshtaju. Bilo je vec rechi o tome na forumu, best buy je trenutno Sandisk Clip.

Player je odnet na reklamaciju,rekli su ce biti zavrseno za 10-ak dana.Ocekivao sam da ce omdah izbaciti jedan nov umesto ovog.Blah,i ja se zavaravam...

Evo cisto da obavestim da topic ne stoji bezveze.Uvazena je garancija i u toku sledece nedelje salju nov plajer.Modovi,slobodno lock ili sta vec hocete. :wave:

Meni ovaj plejer liči na kopiju iPod Touch-a... A kopije su kopije... To ti je isto kao da uzmeš Adibas patike na buvljaku...

Poslednja izmena:
Naravno da je kopija ipod touch-a.Svestan sam ja razlike izmedju kvantiteta i kvaliteta,ali nije moj plejer.

Ma ja sam davao savete da se to govance ne kupuje.Hah,posle je nastao problem oko promene uredjaja pa je na kraju dobila pare posle cimanja telefonom servisa u nisu.Vrlo malo je falilo da doticnu firmu napljujem po svim mogucim forumima.

Vrh Dno