Šta je novo?

Briza 6097

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Хоћу да је модујем на начин да направим провидну страницу (контам да узмем стакло умјесто плексигласа). Такође сам мислио да исијечем предњу страну, гдје је постоје прорези за кулер, при чему сам хтио да окачим 12ицу са златним грилом.

Немам жељу да се нешто превише мучим, већ само да ово мало средим, направим провидну страницу и можда средим још неки детаљ.

batali staklo teze je i moras da pazis da se ne razbije. plexi je mnogo jednostavniji za modovanje.
za prednji vent (intake) je bolje da ima filter osim ako neces svake nedelje da cistis unutrasnjost kucista od prasine

Гдје имају и пошто су филтери и плексиглас? Нешто контам и штрампла може као филтер. Само нека је што јефтиније:) Контао сам можда неки мањи комад стакла, и само дио странице?!

Poslednja izmena:
za plexi ne znam tacno, a filter mozes i da napravis od neke zenske carape :D

ne znam u bijeljini, vidi po nekim staklarskim radnjama
mozes da koristis i onaj sundjer sto stoji ispod maticne ploce u kutiji :)

ne znam u bijeljini, vidi po nekim staklarskim radnjama
mozes da koristis i onaj sundjer sto stoji ispod maticne ploce u kutiji :)

Hehehe. Тачно:) Е јеси професионалац 1 кроз 1! :D

Pleksi sigurno ima kod staklorezca i bolje je i lakse je za obradu ako ces da obaras ivice pleksija dovoljna je smirgla i brusilica a za staklo i ne bas i na kraju lakse je

kako si uopste pomislio d aumesto pleksija staviti staklo? :D

Sto da ne? Sta je tu tesko? Izvodljivo je, samo i puno kosta. Iznenadio bi se sta sve ljudi mogu da urade od stakla... problem je sto ne mozes sam da seces kao plexi nego oprema za secenje i obradu stakla kosta... u najmanju ruku puno.

Dijamantska smirgla za staklo od 1m² je oko 300 evra, razmisli koliko kostaju nozevi za ugaono secenje :D.

Sto da ne? Sta je tu tesko? Izvodljivo je, samo i puno kosta. Iznenadio bi se sta sve ljudi mogu da urade od stakla... problem je sto ne mozes sam da seces kao plexi nego oprema za secenje i obradu stakla kosta... u najmanju ruku puno.

Dijamantska smirgla za staklo od 1m² je oko 300 evra, razmisli koliko kostaju nozevi za ugaono secenje :D.

uorqavi si rekao jedan ali mislim i dovoljan razlog zasto izbegavati staklo..em, ja cesto idem na lanparty, ponekad se napise i popije i sve zivo, nedaj boze da se desi nesto sa stranicama kucista...:banana:

To da. Ali kome ideja da pravi stranice od stakla pada napamet, taj ne nosi komp na lan party-je.

Ja cu se latiti tog posla prvi put kad budem imao nedelju dana vezanog slobodnog vremena... prednost je sto na staklu rade ono sto na plexiju ne rade (konusne ivice, zlebove za glave srafa, pricvrscuju aluminijum, peskiraju, zatamnjuju odredjene delove...).

Naravno niko mi nece prilaziti kucistu na 3m :).

Pazi, bolje d apukne plexi nego staklo. Plexi mislim da izadnje jeftinije nego staklo...nedaj boze da budes u zurbi, pa da ti kuciste skoci na tebe :D

Vrh Dno