Šta je novo?

Brisanje postova i opomena

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Xepoj87

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
625
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD 5800x3D
Matična ploča
Asus TUF X570 Plus
RAM
32GB DDR4 3600Mhz Kingston Fury Renegade
GPU
RTX 4090 Zotac AMP Extreme AIRO
Storage
SSD too much to count, HDD 2TB WD Gold
Zvuk
Sound Blaster AE-7, Logitech Z5500, Bang & Olufsen H9
PSU
Corsair HX850i
Kućište
Fractal Design Torrent RGB White
Monitor
LG 55B8 OLED
Miš & tastatura
Logitech G915, Logitech G502 X Plus white/ROG Moonstone Ace L white
Tablet
Microsoft Surface Pro
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Mitsubishi LN25VG2, 4x Gree Amber Premium 12, 4x Gree Viola 12, 6x Haier Flexis Plus 18, 2x Haier Flexis Plus 24, 2x Haier Flexis Plus 12, 2x Haier Tundra 12, Midea Mission II 12, Galaxy Watch, Xiaomi Mi Air Pro 4
Steam
Xepoj_Cp6uje
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postovani,

obrisano je jako puno postova iz teme Dragon Age Veilguard, da bi mi na kraju opet bio obrisan post i poslata opomena da mi nalog moze biti ugasen.

Nema potrebe da mi gasite nalog, prestacu da pisem ako je generalno pravilo foruma da niko ne moze da ima suprotno misljenje od vaseg.
To znaci da forum umesto za iskazivanje misljenja i diskusiju, sluzi za upravljanje tudjim misljenjem i usmeravanjem ljudi da misle kao vi time sto ispada da svi ucesnici tema misle na isti nacin jer se suprotni postovi brisu.

Ako pogledate istoriju te teme, videcete i sta je brisano.

Da li je generalan stav foruma da se ovako upravlja tudjim misljenjem i usmeravaju korisnici na pogresne zakljucke?

Evo i mog posta zbog kog mi je zapreceno gasenjem naloga:
1730555453981.png

Poslednja izmena:
Iskreno, cudi me da pola ucesnika nije banovano, svaka cast Nexu na strpljenju i korektnosti(!).
Svima je dozvoljeno da izraze negativne utiske za igru, nikom nije ni jedan prvi post obrisan.
E onda ste krenuli vise vas, pogotovo ti Heroj, da serijski pljujete po igri, neverovatna kolicina postova je obrisana i nisam nasao ni jedan obrisani da nema razloga za to.
Iskreno, ja bih vise vas vec banovao na 10 dana.
Zasto? Jer krsite vise direktnih pravila foruma (procitajte ih ponovo).
Takve nastupe necemo tolerisati. Sorry, pravila su ista za sve i moderator je postupio po PS.

OK, pošto sam pisao na toj temi i obrisani su mi komentari a prepoznajem se pod tim "Vas" slobodno me banujte na tih 10 dana koje pominjete ako mislite da će to išta promeniti u barem mojem mišljenju prema predmetu priče a ja vam odmah kažem da neće.
Banujte me I za stalno ako mislite da sam ja sa svojim stavom da mi se neki trend i nametanje istog ne dopada problem foruma i da će time forum da postane bolje mesto - nemam ni tu ništa protiv. Forum će nastaviti da živi bez mene kao što ću i ja nastaviti da živim bez foruma.
Ako igra/film/serija može da ima neki sadržaj koji autori smatraju nekom vrednošću a ja ne mogu tu igru da ocenim tako što ću da navedem ono što je po mom mišljenju pro ili con jer mi pod ono con dolazi ono što čini taj sadržaj kakva je onda tu sloboda mišljenja.

Na kraju krajeva, mogu ja po tom pitanju i ništa da ne pišem ali koja je svrha stvaranja jednoumlja u smislu pisanja afirmativnih komentara ili ne pisanja ničega i stvaranja privida podrške nečemu.

Poslednja izmena:
Iskreno, cudi me da pola ucesnika nije banovano, svaka cast Nexu na strpljenju i korektnosti(!).
Svima je dozvoljeno da izraze negativne utiske za igru, nikom nije ni jedan prvi post obrisan.
E onda ste krenuli vise vas, pogotovo ti Heroj, da serijski pljujete po igri, neverovatna kolicina postova je obrisana i nisam nasao ni jedan obrisani da nema razloga za to.
Iskreno, ja bih vise vas vec banovao na 10 dana.
Zasto? Jer krsite vise direktnih pravila foruma (procitajte ih ponovo).
Takve nastupe necemo tolerisati. Sorry, pravila su ista za sve i moderator je postupio po PS.

Koji od mojih postova je bio neprimeren i koja tacno pravila su prekrsena u postovima koje sam napisao?
Mozete li ovde postaviti sve moje postove koji su izbrisani pored ovog iznad, mislim da ih nije bilo puno, 1 ili 2 i navesti koja pravila foruma krse?

Dali smo negativne utiske o traileru pre izlaska igre, normalno je da nakon izlaska iznesemo nove utiske i da kada saznamo nesto novo, isto i podelimo, pa tome sluzi tema, za diskusiju o toj igri, ne za reklamiranje iste, zar ne?

Ja sam za gameplay rekao da deluje ocajno u traileru, a posle kada sam probao, dosao i rekao da je dosta bolji tokom igranja od onoga kako je izgledalo.

Kakve nastupe sam ja to imao u toj temi, ja ne znam o cemu ti sada pricas?

Momci, jednostavno se pridrzavajte moderatorskih uputstava, necemo gubiti vreme na ovakve gluposti, imamo pametnija posla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno