Šta je novo?

Brisanje Outlook naloga

Delicious

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2013
Poena
225
Ne mogu nikako da obrisem nalog na Outlooku, star je oko 6,7 godina.
Kad izaberem brisanje, pokaze mi:
The account you're trying to close is part of a managed domain You need to contact the domain's administrator to close this Microsoft account.

Probao nekoliko puta, pa odlucio da probam sa chat podrskom. Na divno cudo, odmah mi se obratio neki Roy cini mi se. Dopisivao se sa njim oko sat vremena, dao mi nekoliko predloga sta da uradim i nista nije uspelo. Jos ga ja pohvalio sto se trudi. Napisao mi tacno kako da se obratim tehnickoj podrsci putem mail-a i spomenuo da sam imao sa njim chat, da je u pitanju greska do njih, jer moj nalog nije ni na koji nacin povezan sa bilo kakvim domenom ili sta vec.
Prvo dobijem neki manje-vise univerzalan odgovor, sledeci put im odgovorim u principu isto sto sam i prvi put napisao i onda dobijem nesto smisleniji odgovor sta jos da probam. Probam i to i nece. Rece mi zena da ce moj slucaj proslediti na "visi nivo" i da strpljivo cekam. Evo proslo sedam dana od toga, a oni mejlovi su bili uvek dan-za-danom slati izmedju nas.

Odlucio sam da im posaljem mejl ovakve sadrzine:
When will I get the answer? 7 days nobody contacted me. Is that so hard to delete one account?
You know that's me, my account, I am admin, and you can't do it.
I am really dissatisfied, and I will think twice next time before registering something to your company.
We have in Serbia one proverb for this:
"Grandma gave a dinar to dance, and two to stop"

Sacuvaj Boze ako ovi dobiju vecu kontrolu, pa pocnemo da zavisimo od njih u ozbiljnijoj meri. Tu generalno mislim na sve multinacionalne kompanije. Nasa drzava ne moze da se bori, pa ni neke jace protiv njih da plate porez kako treba, nama pojedincima-smrtnicima tek nece ostati mnogo...

Jel @hotmail.com u pitanju ?
Ja sam imao problem sa @hotmail.rs domenom, jer isti vise MS ne podrzava.

Hotmail.rs je. Znaci tako... Kako si resio to?

Nisam uopste ni hteo da ulazim u razmenu mejlova s njima. Ranije sam imao slicnu situaciju, pa sam se razvlacio s njima 20 i kusur dana.
Nek ostane mejl, nikad ne znas za sta ce ti zatrebati.

Ma napravio bih novi ako mi bas treba. Imam dva gmail-a koji imaju svrhu.
Na ovom imam milion nekih gluposti na koje sam se pre subscribe-ovao, pa mi stignu tako spam mejlovi na nekoliko dana. Plus sam nekim penzionerima ranije dao mejl kad sam im "opravljao" racunare, pa mi spamuju sa onim ppt prezentacijama i jutjub *****nim klipovima. Na svu srecu ne srecem ih pa me ne pitaju da li primam te mejlove i sta imam da kazem na to. Zato bih ga se ratosiljao najradije, pa nek salju nepostojece.

Onda ti jedino ostaje da se upustis u razmenu mejlova s njima. Nakon sto odobre brisanje naloga, ima rok od 1-2 meseca i za to vreme nema ulaska na mejl.

Valjda ce mi resiti na kraju. Ne planiram da ulazim vise svakako. Dopisujemo se preko mog gmail naloga koji su mi trazili za dopisivanje.

Nazad
Vrh Dno