Šta je novo?

Brisanje nedavno otvorenih aplikacija

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li se u Androidu 4.4.2, odnosno, starijim i novijim verzijama, može nekako podesiti da se dužim pritiskom na home taster (ili drukčije u drugim verzijama) ne pojave sličice (prečice) nedavno otvorenih aplikacija? I da li možda ima specijalna aplikacija zatako nešto? Što se verzije 2.3.6 tiče, u njoj se te prečice otvorenih aplikacija ne mogu ni obrisati, koliko ja znam. Ili možda grešim? A vidim da se ni iz Android assistant-a ne brišu... Ne znam za Clean master ili neki drugi program...

Poslednja izmena:
Ako sam ja dobro ukapirao, to i nisu samo "nedavno otvorene aplikacije", nego aplikacije koje još uvek rade, zar ne? S toga, ta opcija i treba da bude tu - osim ako bi mogao da se podesi telefon da automatski gasi svaku aplikaciju čim ideš na početku stranicu. Ali tako bi ti telefon postao funkcionalan kao i Nokia sa s40 sistemom. :)

Mada ja nisam ovde neki stručnjak...

Može, ali treba root i xposed

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Možda ima aplikacija koja samo maskira te "otvorene" aplikacije, a možda i da ih ugasi, pa kad bi se sve to moglo i selektivno raditi za određene aplikacije... A da li su aplikacije otvorene, u pravom smislu ili nisu to ne znam, ali čini mi se da ni task manager, odnosno, slični programi u gingerbread-u nije mogao da pobriše te ikonice koje ostaju kad se program otvori pa zatvori...

Vrh Dno