Šta je novo?

Brisanje foldera

tosha

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
604
Kada se u winXP doda novi user, windows napravi fasciklu u \documents and settings. E sad, kada se taj user izbrise sa liste korisnika, njegov folder i dalje ostane i on ne moze da se izbrise nikako.
Pitanje je, kako da izbrisem tu njegovu fasciklu?

Loguj se kao administrator, udji u computer management, iz "local users and groups" izbrisi taj account, posle izbrisi njegov folder.

Brisanje foldera - ali Win2000pro

LM problem je kada pokusam da obrisem neki folder (posle nekog neodredjenog vremena rada) prijavi mi gresku "This folder cannot be deleted / jerbo - shared files i tako to,...."

Sta je problem ? Kada mi se desi tako nesto - koristim ACDsee3.1 i Explorer i pokrecem MediaPlayer sporadicno,...

RamOne je napisao(la):
Loguj se kao administrator, udji u computer management, iz "local users and groups" izbrisi taj account, posle izbrisi njegov folder.

To je prvo sto sam uradio, ali ne vredi.

Probaj na properties tog folder-a, pogledaj da li je podesen sharing, da li je read only... hm xp duhovi...

Pazi kad nema sanse da ga izbrisem.
Vec sam poceo da gubim zivce kad mi izbaci Access is denied

Pokusaj ovako:
Properties od My Computer
klikni na Advanced, u User Profiles klikni na Settings, selektuj korisnicki profil i klikni na Delete

Ima caka u registry bazi da se iskljuci poruka Access is denied.
Secam se da sam negde citao o tome, ali gde? E to ne znam.
Pokusaj da nadjes na nekim tweak sajtovima

Pomozite da ga Obrisem (Folder)

Upoznat sam sa vecinom ovih problema, jer su se i meni cesto desavali, ali sada imam jedan koji ne mogu nikako da rijesim! Naime, formatirao sam Hard
i nabacio muziku sa iPod-a na racunar. Sve je izgledalo OK dok nisam pokusao da manipulisem sa folderima u kojima su pjesme. Njih 5 me je zezalo dok su ostali "normalni". Bas im nista ne mogu, ni izbrisati, ni kopirati, ni "smuvati"
Javlja gresku :"Cannot delete file:Cannot read from the source file or disk"
Pomozite........ :wall:

Igor_sarajevo je napisao(la):
Upoznat sam sa vecinom ovih problema, jer su se i meni cesto desavali, ali sada imam jedan koji ne mogu nikako da rijesim! Naime, formatirao sam Hard
i nabacio muziku sa iPod-a na racunar. Sve je izgledalo OK dok nisam pokusao da manipulisem sa folderima u kojima su pjesme. Njih 5 me je zezalo dok su ostali "normalni". Bas im nista ne mogu, ni izbrisati, ni kopirati, ni "smuvati"
Javlja gresku :"Cannot delete file:Cannot read from the source file or disk"
Pomozite........ :wall:

Probaj da downloadujes program "Unlocker"(http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=80356) ... ili sa http://ccollomb.free.fr/unlocker/ . Nisam ga koristio , jer nisam imao takvih problema ... ali probaj pa vidi da li radi.

Probaj da enable-ujes da ti se vide sistemski fajlovi i folderi.
Mozda u tom folderu imas neki takav fajl. Probaj i da izbrises sve fajlove iz foldera,mozda ti uspe,a folder neka stoji ako se zaglupeo. :type:

@tosha:

kako se tacno zove folder koji pokusavas da obrises ? (znam zasto pitam)

Nazad
Vrh Dno