Šta je novo?

brisanje fajlova - problem

mrdrvozdkejs

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
301
Imam problem da obrišem jedan direktorijum u kome su 3 fajla veličine 0kb, neće da ih obriše nikako, nijedan proces ih ne koristi, kad probam da ih obrišem javlja File not found
Proverio sam disk i nema grešaka, evo recimo jedan fajl se ovako zove : com.apple.QuickTime.plist

Jel ima neko ideju kako da obrišem ove fajlove ?

Nema na čemu. 😉

Molim za pomoc. Jednom prilikom sam instalirao Kaspersky AV , kako mi je usporavao rad racunara , deinstalirao sam ga po propisima ( preko ADD &remove programs iz control panela i putem ikonice Uninstall ) . Posle njega sam instalirao Avast home edition ali mi se po svakom ukljucivanju racunara posle pojavljivanja desktopa pojavljuje poruka stalnog skenera avasta tipa : Avast je pronasao aktiviran skenerski modul anti virus programa Kaspersky , i u kombinaciji sa ovim modulom neki od skenera nece moci raditi paralelno...Tako da mi trenutno avast nije aktivan zbog ovog problema . Molim vas pomozite mi vasim strucnim savetima da pronadjem taj skenerski modul i deaktiviram ga kako bi avast mogao biti aktivan. Unapred se zahvaljujem svima na savetima.
Boban.Odgovor mozete poslati i na [email protected] .

1. Pitanje je trebalo da postaviš u podforumu: "Aplikativni softver". 🙂

2. Uninstall-iraj Avast. Restartuj PC. Nakon restarta očisti registry nekim programima za čišćenje registry baze. (RegSupreme, Registry Mechanic, TuneUP Utilities...).

3. Restartuj PC. I onda ponovo instaliraj Avast.

4. Javi šta si uradio.

Nisam uspeo prema uputstvima koje ste mi poslali , pa sam morao da deinstaliram Avast i ponovo uradim instalaciju Kasperskog.
U svakom slucaju hvala i puno srece u daljem radu i zivotu.

Nazad
Vrh Dno