Šta je novo?

brisanje BootCamp-a

blade_bre

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2006
Poena
309
izvinjavam se ako je tema bila, ali ja je nisam video..

No, kako da obrisem bootcamp? ili jos bolje - jel postoji mogucnost da sam korigujem velicinu windows particije bez brisanja bilo cega?

hvala

poz

izvinjavam se ako je tema bila, ali ja je nisam video..

No, kako da obrisem bootcamp? ili jos bolje - jel postoji mogucnost da sam korigujem velicinu windows particije bez brisanja bilo cega?

hvala

poz

Startujes Bootcamp assistant (u Utilities folderu je). Iz njega brises particiju sa Njinjdozom(tm) :p Inace kad pravis win particiju imas onaj klizac koji pomeras i kojim odredjujes koliko veliku win particiju zelis. Za particije manje od 32GB mozes staviti FAT32 filesystem, te ce Mac moci i pisati po njoj. Nazalost, ne mozes 'on-the-fly' menjati velicinu win particije posle njenog kreiranja.

Cheers...

ne radi mi bootcamp assistant.. kaze expired :-(
alternativa?

nije frka, obrisacu celu particiju, nadam se mi se MAC particija nece ostetiti (mislim fajlovi...)

Aha, mislio sam da si na Leopardu. Da, to je onaj beta bootcamp. Nista, mozes iz disk utilitija onda...kazu po stranim forumima da nije problem.

Ae, srecno onda...i upgradeuj se na Lea :D

Vrati datum u kalendaru na neki od prosle godine ili stariji. Onda bootcamp beta vise nece da bude expred i moci ces da ga izbrises...

uf uspeo sam nekako da obrisem chudo. slucajno sam bio obrisao bootcamp asistant pa sam morao da ga instaliram opet (jedva sam ga nasao), pa sam tek onda pomocu njega obrisao prokletu Win particiju.

fala na pomoci za foru sa datumom :D

pozdrav

Vrh Dno