Šta je novo?

Brikovao sam omniu i900

atti

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2006
Poena
330
***, nije mi prvi put da da menjam rom, sve je lepo proslo, bez gresaka.Posle updatea restartovao se 2 puta uradio podesavanja i instalirao g-alarm i opet restart.Sledeceg dana sam iskljucio telefon i to je to, vise ni da cuje, ne daje nikakve znake zivota osim famoznog monahans drivera kad se prikljuci na komp.
Iscitao sam more foruma i od kucne varijante nema nista.
Osim onog rumuna Elka, jel zna neko za domace resenje i kakvo misljenje imate o zvanicnom Samsung servisu (bg elektronik).

Evo videh post za i 900 pa slican problem imam i ja ovaj moj drugar.,pa ako moze pomoc jer se ja u i 900 sa win mobile ne razumem a da budem iskren nije me ni zanimalo.Imam samo dobru volju da pomognem drugaru iz BG.Ja ga pitam gde se bas mene setio jer ako u BG ne znaju pa gde ce?
Problem je sledeci;fon je bio na francuskom i posle flesa sto mu je netko radi ne znam ni tko a nije mi ni bitno tel kad se upali bilo sa karticom ili bez ispise phone off.Sad me zanima da li je to popravljivo ili preporucite neki servis koji to radi.Izvinjavam se kolegi sto sam se malo nadovezao na njegov post bez odgovora koji njemu treba.Unapred hvala na pomoci,ako se opste moze pomoci.

@ atti: Probaj da je nakacis na punjac pa (odmah ili nakon par minuta) pokusaj hard reset (stylus-om stisni reset taster ili drzi stisnuta oba tastera za javljanje/prekidanje + stisni reset). Ako ni to ne pomogne, a ne prikazuje cak ni Omnia logo, onda ti je Elko jedino resenje... Ne verujem da iko u Srbiji radi ovo, a za zvanican servis znam da ne mogu da pomognu.

@ Nikola1: Jel' taj i900 prodje Omnia logo pa onda ispise to Phone Off ili kako?

Poslednja izmena:
Mislim da mi rece da prikazuje logo pa tek onda pise phone off,ali kad proverim sa ovim sta si mi napisao javljam sta mi je drugar uradio.

Ok hvala dao sam mu sve upute sto si mi napisao a dalje kako zna.

@Extreme: Nije uspelo ,hvala u svakom slucaju

@Ledeni: Hvala za link

Nazad
Vrh Dno