Šta je novo?

Brightness na laptopu

milanm2

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2007
Poena
304
Imam toshibu tecru a8.Interesuje me posto je osvetljenje po defaultu postavaljeno na max da li je nekad bolje da smanjim npr. kada radim u mracnoj sobi ili tome slicno?Da li svi drze osvetljenost na max ili ga smanjuju po potrebi?
Unapred hvala svima koji zele da mi pomognu.

Zar Tecra nema ambient senzor!?Proveri to,takav high-end model,ako je proizveden u zadnjih godinu i po-dve bi trebao da ima,mada ne garantujem,ali racunam ako ga moj ima trebao bi i tvoj,ukljucis njega i na osnovu osvetljenosti okoline on prilagodjava brightness ekrana,milina jedna!
A ako ga nemas onda podesi sam na recimo pola jacine najvise ako radis u sobi sa ugasenim svetlom,mada mozes tako da drzis stalno,kad se naviknes bice ti taman i u svetlom i u polutamnom-tamnom ambijentu,a to je takodje dobro ako cesto radis na bateriji,duze ce ti trajati!
Pozdrav ,)

A jel ocima vise prija kad je max ili kad je pola.Sta vise prija oku

Meni vise prija kad je osvetljenje oko polovine,nekako relaksira,ne znam bolje da ti objasnim,ne bole oci ni posle 5-6 sati buljenja u ekran,a neko opet voli da radi u dobro osvetljenoj sobi i sa maksimalnim osvetljenjem i opet mu ne smeta (navika valjda),to zavisi od coveka do coveka,ali mislim da je prirodnije da se drzi na oko polovina osvetljenja,sto ovaj ambient senzor sada i potvrdjuje,uostalom probaj i ovako i onako pa odredi sam!
Pozdrav ,)

Mislim da tecra a8-103 to nema.Ali hvala u svakom slucaju.Sam cu da odredim

Nazad
Vrh Dno