Šta je novo?

Brickovao sam TP-Link WR841ND...

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
...pa mi treba pomoc. Ne mogu da ga oporavim ni preko tftp, nego mora preko serijske veze da se ufleshuje ROM. Ja nemam ni USB na serial adapter ni lemilicu da zalemim zice na plocu.
Da li ima neko ko zna da obavi ovaj poslic? :)
Inace, flashovao sam mu ddwrt, pa sam hteo openwrt, pa nece, pa sam probao stock rom pa ni to nece (sve vreme se bootovao korektno u ddwrt) ali kada sam flasovao ddwrt-ov image "tl-wr841nv3_webrevert" uredjaj se zakucao. Da sam bio pametan da flashujem stock preko tftp na vreme.

Tesko to, ja kad sam mog brikovao bacio sam ga. Flesovao sam stock preko dd-wrt, sto iz nekog razloga ne sme da se radi.
Je l' ti samo trepti power dugme?

Plug in your router and keep the WPS/Reset button pressed until the tftp server confirms the transfer is done

ovo je v5 verzija i nema WPS dugme.. ima samo QSS a reset je u rupici pa mora tankim srafcigerom da ga pritisnem.
Probao sam tftp metodu ali nisam drzao toliko dugo te dugmice. Nisam ni promenio ime fajla, a dodatni problem je sto laptop nema eth vec koristom usb->ethernet adapter koji postane mrezna karta tek kada detektuje da je ethernet kabl sa druge strane povezan (kada router dobije struju). Ne znam da li to pravi prblem tftp serveru jer u jednom trenutku adapter ne postoji pa se posle pojavi.

Ponovicu postupak pa cu javiti sta sam uradio.

Inace ovo se desilo kada sam pokusao vracanje na stock sa ddwrt.

Da, ono gore je za verzije 8 i novije. Za reset, spajalica, čačkalica...

Jok, neće... Videću sa drugarom koji je vešt sa lemilicom.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno