Šta je novo?

Bravo Screen Fun samo 10 dinara

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Na kioscima se pojavio BRAVO SCREEN FUN po promotivnoj ceni od 10 dinara. Ovo je ekstra potez kuće koja ga izdaje, jer ni cena od 39 dinara (koliko je koštao) nije bila velika. Definitivno pravi potez u cilju pridobijanja domaćeg tržišta. Sadržaj nije loš, isti kao i ranije. Ali za tu cenu i predobar. Apsolutno pozdravljam s´obzirom da uopšte i nemamo časopis koji se bavi isključivo igrama.

10 dinara znam video sam bolje kupim to nego onaj sladoled Djusko kako se zove :)

Eto, valjda cemo "pridobiti domace trziste". Ljudi vole samo sto je dzabe! :)

Djusko + ScreenFun = 20 dindzi!!! Pa gde to ima? Samo u Srbiji! Navalite narode! LOL

Poslednja izmena:
Izašao danas... ja uzeo sebi i komšijama, nek se vidi raskoš :)

Dobar potez nema price,neka neka samo neka tako nastave.Nego samo da kazem ovaj br. nije nesto ;)

Kako su poceli umesto kusura dobijacemo Bravo Screen Fun.

nego, koliko to "chudo" od novina ima stranica ako vec zaista koshta 10din?
a i zar 'bravo' nije neka dechija novina ako se dobro secam?

_Silent_ je napisao(la):
nego, koliko to "chudo" od novina ima stranica ako vec zaista koshta 10din?
a i zar 'bravo' nije neka dechija novina ako se dobro secam?

48 ukupno (sve kolorne).

Ima li CD :D

Ima, kad ga kupis oni ce ti ga poslati na kucnu adresu :D

pa *** jel moguce da neko nema 100-150 din da odvoji za casopis o igrama ... jer kapiram ako igra igre da ima komp tj nije neka bash socijala ...
evo ja prvi ne bi kupio taj casopis samo zato sto kosta 10din :]

A ja bih ga uzeo samo zbog cene iako nikad u životu nisam kupio časopis o igrama :D ... Da izvinete, jeftiniji je od WC papira; bolje da kupim časopis pa da ga posle "recikliram" :d ...

evo sta sam cuo na drugom forumu

U njemu pishu neki klinci koji nemaju pojma o racunarima, a ni o igrama.
Najvise me nervira kada pocnu da lupaju kako igre testiraju na nekom AMD-u X2 od 6000+Mhs sa nekom Gf FX Karticom koja ni nepostoji, i kako na malo slabijem kompu od njihovog igra secka ili nece da radi (Isto su rekli i za Brothers in arms: road to hill 30, a kod mene sa karticom ATI 9600ge, i 512Mb-ram igra radi odlicno na najacoj rezoluciji i grafici).

Mora da si ti malo pobrkao lonchicje, Samuraj.
Nema nikakvih klinaca koji pisu tekstove za ScreenFun. ScreenFun je licencirano Bravo izdanje i sve tekstove pisu Nemci.
Sto se tice Brothers in Armsa, nigde u tekstu ne pise bilo sta o hardverskoj zahtevnosti a kamoli da se pominju X2 procesori i FX kartice koje ne postoje.

Nemoj vise posecivati taj forum gde si to procitao. :)

Izašao danas... ja uzeo sebi i komšijama, nek se vidi raskoš

siroko ;)

inace mislim da definitivno vredi ako nista drugo zbog slika. sto bi rekao ortak, "screenshot fun" :p

Pa ja mislim da ni Kinezi ne mogu da naprave tako jeftino :)

cholak je napisao(la):
Pa ja mislim da ni Kinezi ne mogu da naprave tako jeftino :)
Kod njoih ako uzmes na vise moze i po 8 :)

za deset dinara 48 str..pa koliki su honorari tim autorima.

mozda ce kuzmanovic iz SK konacno da izgubi posao :p

Plaćaju samo prevodioce i štampu, pošto su svi autori Švabe. Usput im još kane i neka kinta od reklama i to je to. Još kad bi nam dopao šaka i neki ozbiljniji licencirani PC časopis za sličnu kintu, da ne punimo džepove parama (250 din i sl.) domaćim derikožama.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno