Šta je novo?

BR Playeri - reprodukcija fileova sa mreze ?

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poslednja izmena:
Ja imam Pioneer BDP LX-55. Sa eksternog harda pusta sve bez problema. NAS nisam probao, ali sa kompa sam probao. Treba da rodis mecku dok nasetujes da ti vidi komp. Na forumu kazu da sa NAS radi mnogo jednostavnije. Jedino sa kompa nisam uspeo da povucem titlove, dok sa eksternog hards radi normalno samo mora da se isto zove.

Zoki hvala ti puno za odgovor. Reci mi samo jos , da li pusta normalno i blurays sa folder strukturom sa exzernog HDD i 3D blurays takodje ? Vidim da ovaj Pioneer ima samo USB 2.0 pa ne znam da li moze i 3D ?

ISO image nece. Ali ako napravis folder AVCHD i u njega stavis foldere blu ray (BDMV i CERTIFY) onda radi kao da pustis disk. Nedostatak je da mozes tako samo jedan film, jer mozes samo jedan AVCHD folder da napravis. Druga mogucnost je da selis iz nekog folder uvek u taj kad hoces dati film da gledas. 3D predpostavljam da nemoze jer za 3D da bi radio moras da imas image. Ne znam nisam probao nemam 3D TV. Inace plejer je odlican. Pusta cak i chaptere iz MKV fajlova. Imas DVD audio i SACD. Cak cita i rezane SACD i DVD audio. Kod MKV nema HD audio, ne znam zasto jer isti film npr. pustis kao m2ts pusta HD audio.

Poslednja izmena:
Hvala jos jednom . Meni bi znacilo samo da ocitava audio´s i video´s jer bi player bio povezan na Onkyo 3009 . Znaci samo pass through svega do AV risivera .

Hvala jos jednom . Meni bi znacilo samo da ocitava audio´s i video´s jer bi player bio povezan na Onkyo 3009 . Znaci samo pass through svega do AV risivera .

Pa i meni tako radi, samo posto ima dva HDMI, main sam vezao direktno u Panasonic plazmu a sub (audio) u Onkyo 875. Sve na passthrough.

Nazad
Vrh Dno